Βοζνιάκι: “Δεν έχω να χάσω απολύτως τίποτα” (vid)

15:37 7/8/2023 - Πηγή: Tennis24

H Καρολίν Βοζνιάκι ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα, μετά από την ανακοίνωσή της ότι επιστρέφει στο τένις, καθώς την Τρίτη θα κάνει πρεμιέρα στο 1000άρι του Μόντρεαλ κόντρα στην  Αυστραλή Κίμπερλι Μπίρελ. 

Η 33χρονη Δανή και πρώην Νο1 του κόσμου και πλέον μητέρα δύο παιδιών, μίλησε στην Media Day την περασμένη Κυριακή στο Μόντρεαλ ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κανένα άγχος στην επιστροφή της στην ενεργό δράση

lang="en" dir="ltr">It's time for the great comeback for Caroline Wozniacki

Retired for 3 years, former World No.1 takes the racket back in Montreal against a qualifyer

( @OBNmontreal) pic.twitter.com/zDLggDX9GA

— We Are Tennis (@WeAreTennis) August 5, 2023

“Αισθάνομαι υπέροχα στην προπόνηση και πιστεύω ότι θα είμαι μια χαρά όταν έρθει η ώρα να αγωνιστώ.”, είπε η Βοζνιάκι. “Οπότε δεν αγχώνομαι και δεν ανησυχώ. Όσο περισσότερο θα παίζω, τόσο καλύτερα θα αισθάνομαι. Εκτιμώ ότι θα είμαι σε πολύ καλό επίπεδο για το US Open”.

“Ρεαλιστικά, όταν απουσιάζεις από το Tour και δεν έχεις αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, ανεξάρτητα από το πόσες προπονήσεις έχεις κάνει, δεν μπορείς να ξέρεις σε τι κατάσταση είσαι αν δεν μπεις μέσα στον αγώνα. Πρέπει να μπω η ίδια σε συνθήκες αγώνα για να ξέρω που βρίσκομαι και που μπορώ να βελτιωθώ.”

Σε ότι αφορά τις αλλαγές που υπήρξαν κατά την τριετή απουσία της από το Tour η Δανή τόνισε: “Λοιπόν, αρχικά δεν υπήρχε Ίγκα.”, είπε χαμογελώντας. “Πιστεύω ότι οι παίκτριες είναι πιο δυνατές και πιο συνεπείς.”

“Είμαι εδώ και δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω κάνει ήδη τόσα πολλά στην καριέρα μου και βασικά έχω υλοποιήσει τους περισσότερους από τους στόχους που είχε θέσει. Ωστόσο είμαι εδώ γιατί μου αρέσει να αγωνίζομαι. Μου αρέσει ο αθλητισμός και νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα στο άθλημα και το να το κάνω με την οικογένειά μου αυτό το κάνει ακόμα πιο ευχάριστο.”

The post Βοζνιάκι: “Δεν έχω να χάσω απολύτως τίποτα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Βοζνιάκι, “Δεν,vozniaki, “den