Βοντρούσοβα: “Δεν μπορώ να το πιστέψω!” (vid)

H Μαρκέτα Βοντρούσοβα αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τον θρίαμβο της στον τελικό του Wimbledon κόντρα στην Ονς Ζαμπέρ, ότι προσπαθούσε να μείνει ήρεμη και χωρίς άγχος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι έφτασε στον πρώτο Grand Slam τίτλο στην καριέρα της. 

“Δεν έπαιζα καλά στο γρασίδι και ερχόμενη εδώ είπα, εντάξει, παίξε χωρίς άγχος, προσπάθησε να κερδίσεις δυο ματς. Και συνέβη αυτό. Είναι απίστευτο.

Κανείς δεν θα έλεγε πριν ότι έχω ελπίδα να κερδίσω. Ήμουν unseeded, είναι ένα τρελό ταξίδι. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.”, είπε η Τσέχα στην συνέντευξη Τύπου.

“Είχα άγχος πριν από τον τελικό. Δεν ξεκίνησα καλά, αλλά ήμουν ήρεμη και αισθανόμουν καλά. Απλά προσπαθούσα να βάλω όλες τις μπάλες μέσα. Είμαι χαρούμενη που έμεινα συγκεντρωμένη, ήταν πολύ δύσκολο. Όταν ήμουν στο 40/0 στο τελευταίο game, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Έλεγα στον εαυτό μου να τελειώσει, ήμουν πολύ αγχωμένη, αλλά ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα που κέρδισα τον τελευταίο πόντο.”

“Πιστεύω ότι το περισσότερο άγχος το είχα στα ημιτελικά. Ήταν μια έκπληξη για όλους, ο προπονητής μου είπε ότι δεν το πίστευε. Αυτό ήταν το κλειδί για τον τίτλο, απλά συνέχισα να πιστεύω και να είμαι ήρεμη όταν προηγήθηκε με 0-2. Μιλούσα στον εαυτό μου, προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένη.”

The post Βοντρούσοβα: “Δεν μπορώ να το πιστέψω!” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα