Βολές Ρεζάι κατά Μουράτογλου

Η πρώην Νο15 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, Αραβάν Ρεζάι, δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητες του πρώην προπονητή της, Πατρίκ Μουράτογλου…

Η 33χρονη πρώην τενίστρια, μπορεί να πέρασε αρκετούς μήνες στο πλευρό του Γάλλου προπονητή, όμως δεν έχει να θυμάται και τα καλύτερα από την συνεργασία τους, παρά το γεγονός ότι στο διάστημα που δούλευαν μαζί έφτασε μέχρι και το Νο15 του κόσμου.

Κάτοχος τεσσάρων τίτλων σε WTA επίπεδο και έχοντας φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο

σε Roland Garros και US Open, η Ρεζάι ήταν μια από τις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου στα τέλη των ’10s.

Παρ’ όλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή της (Punto de Break), υποστήριξε πως ο προπονητής της Πατρίκ Μουράτογλου ενδιαφέρεται περισσότερο για τις επιχειρήσεις του παρά για τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύει!

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η αρχή της συνεργασίας μας με τον Πατρίκ, ήταν η αρχή μιας πολύ περίεργης εμπειρίας, με πολλά σκαμπανεβάσματα. Αν και ξεκινήσαμε εξαιρετικά, με επαγγελματισμό και αγάπη για αυτό που κάναμε, στο τέλος έφτασε να επηρεάζει πολύ την προσωπική μου ζωή.

Ο Πατρίκ έφερε στην ομάδα μου πραγματικό πλάνο. Μπορεί να ήμουν με τον πατέρα μου πολλές ώρες την ημέρα, καθώς δουλεύαμε παρέα, όμως ο Πατρίκ έφερε τον επαγγελματισμό στην καριέρα μου.

Το κακό όμως είναι, πως ήθελε να πετυχαίνει πράγματα αδιαφορώντας για το τίμημα των πράξεών του. Ήθελε να φέρνω αποτελέσματα ακόμη κι αν δεν μιλάω με τους γονείς μου. Δεν τον ενδιέφερε για την ψυχική μου υγεία.

Ήθελε αποτελέσματα και δεν τον ένοιαζε τίποτε άλλο. Δεν μπορώ να πω πως ήταν καλός προπονητής. Ήταν πολύ καλός businessman, αλλά όχι προπονητής. Ξέρει να αναλύει τα παιχνίδια τακτικά, αλλά βάζει πάρα πολύ πίεση στους αθλητές του.

Όποιος δεν μπορεί να την αντέξει, καταρρέει. Όσο δουλεύαμε μαζί, ένιωθα ότι ήμουν σε φυλακή. Σηκωνόμουν κάθε μέρα στις 06:00 το πρωί για προπόνηση. Ήταν όλα υπερβολικά. Η αλήθεια είναι ότι έτσι βελτιώθηκα, αλλά δεν μπορείς να το κάνεις αυτό συνέχεια. Υπάρχουν όρια.

Γι’ αυτό και η συνεργασία μας κράτησε λίγο παραπάνω από έναν χρόνο. Του είπα ότι δεν μπορούσα άλλο να το αντέξω αυτό και μου απάντησε ότι δεν τον ένοιαζε. Ήθελε απλά να φέρνω τα σωστά αποτελέσματα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βολές Ρεζάι κατά Μουράτογλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα