Βιλάντερ: “Είμαι δυσαρεστημένος με την απόσυρση του Ράφα”

Ο πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ματς Βιλάντερ, σε πρόσφατη συνέντευξη του στην “Marca”, δήλωσε δυσαρεστημένος από την απόφαση του Ραφαέλ Ναδάλ να μην συμμετάσχει στο Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Παρόλα αυτά ο επτά φορές πρωταθλητής grand slam ανέφερε ότι κατανοεί την επιλογή αυτή.

Αναλυτικά τα

όσα είπε ο Βιλάντερ:

“Μπορώ να καταλάβω ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ενέχουν σωματικό κίνδυνο. Ωστόσο είμαι απογοητευμένος που ο Ράφα δεν θα παίξει στο Wimbledon. Υποθέτω ότι έχει σοβαρό λόγο που αποσύρθηκε γιατί διαφορετικά δεν θα το έκανε”.

Ο Ισπανός τενίστας με δημοσίευση του Twitter ανέφερε πως δεν θα αγωνιστεί στις διοργανώσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, με σκοπό να παρατείνει την καριέρα του.

“Είναι σαφές ότι οι μόλις δύο εβδομάδες που έχουν στην διάθεση τους οι παίκτες για να ξεκουραστούν, μετα την ολοκλήρωση του Roland Garros, μέχρι και την έναρξη του Wimbledon δεν βοηθά τον Ναδάλ, εάν σκεφτείτε το στυλ παιχνιδιού του. Νομίζω ότι έπαιξε πολλά παιχνίδια στον πηλό φέτος, αν και αυτό κάνει συνήθως. Θα ήθελα να δω τους “Big Three” να παλεύουν στο αγγλικό major για να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία”, συμπλήρωσε ο Βιλάντερ.

The post Βιλάντερ: “Είμαι δυσαρεστημένος με την απόσυρση του Ράφα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα