Βιέννη: Πρόκριση και 50η φετινή νίκη για Ζβέρεφ (vids)

Σε αντίθεση με τις πρεμιέρες του σε Σαγκάη και Τόκιο ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έφτασε σε μια εύκολη πρόκριση στον πρώτο του αγώνα στο 500άρι τουρνουά της Βιέννης επικρατώντας με 6-4, 6-1 μέσα σε 78 λεπτά του Αυστριακού και Νο44 του κόσμου, Σεμπάστιαν Όφνερ φτάνοντας τις 50 νίκες τη φετινή σεζόν. 

Cool as you like to finish @AlexZverev defeats Ofner 6-4 6-1 to move on in Vienna#ErsteBankOpen pic.twitter.com/VL3XmRMBaR

Tennis

TV (@TennisTV) October 23, 2023

Ο Γερμανός και Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη παραχώρησε μόλις 3 πόντους πίσω από το πρώτο service (88%), δεν αντιμετώπισε κανέναν break-point, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 7 ευκαιρίες για break. 

Defence of the highest order @AlexZverev #ErsteBankOpen pic.twitter.com/gak8ulJ5oN

Tennis TV (@TennisTV) October 23, 2023

Με τους δύο παίκτες να κρατούν το service τους μέχρι τα μισά του 1ου set, ο Ζβέρεφ έφτασε στο  break μετά από 3 προσπάθειες (4-3) το οποίο και εξαργύρωσε αμέσως μετά κάνοντας το 5-3. Ο Όφνερ μείωσε σε 5-3 με love-game για να ακολούθησε ένα ακόμα hold του Γερμανού ο οποίος έκλεισε το set με 6-4 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Taking the lead!@AlexZverev takes the first set 6-4 against Ofner#ErsteBankOpen pic.twitter.com/Ijs9v8SUSs

Tennis TV (@TennisTV) October 23, 2023

Στο 2ο σκέλος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Ζβέρεφ, ο οποίος με 2 holds και 2 break έκανε το 4-0 και εκεί τελείωσαν όλα για τον Όφνερ, ο οποίος έκοψε το σερί του Γερμανού μειώνοντας σε 4-1, αλλά από εκεί και πέρα ακολούθησαν ακόμα δύο σερί games για τον Ζβέρεφ που σφράγισε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Huge hitting @AlexZverev powers to a double break up!#ErsteBankOpen pic.twitter.com/30I2yAwScw

Tennis TV (@TennisTV) October 23, 2023

Στον επόμενο γύρο ο Νο5 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Κάμερον Νόρι και Φίλιπ Μίσολιτς οι οποίοι κλείνουν το πρόγραμμα της Δευτέρας. 

Στα άλλα αποτελέσματα της πρεμιέρα του Erste Bank Open ο Κάρεν Χατσάνοφ επιβλήθηκε του συμπατριώτη του Ρόμαν Σαφιούλιν με 6-4, 6-4 σε μία ώρα και 35 λεπτά και στους “16” θα αντιμετωπίσει τον Γίρι Λεχέτσκα που κέρδισε με το ίδιο σκορ τον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ. 

Στον επόμενο γύρο πέρασε και ο ανερχόμενος Ιταλός Ματέο Αρνάλντι που επικράτησε του Αλμπέρτο Ράμος Βινιόλας με 7-6(4), 7-6(2) μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει είτε τον Αλεξέι Πόπιριν είτε τον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Βιέννη: Πρόκριση και 50η φετινή νίκη για Ζβέρεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα