Βαβρίνκα: “Ο Νόβακ ο καλύτερος όλων των εποχών”

Ο Σταν Βαβρίνκα πιστεύει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα καταλήξει τελικά ως…GOAT δεδομένου ότι ο Σέρβος είναι μπροστά σε επίπεδο στατιστικών και ρεκόρ από τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ. 

Μιλώντας, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του από το 250άρι τουρνουά στην Μπάνια Λούκα, ο πρώην Νο3 του κόσμου και κάτοχος τριών Major, τόνισε: “Αν κοιτάξετε τα αποτελέσματα, αλλά και όλες τις παραμέτρους, νομίζω ότι ο Νόβακ θα καταλήξει ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Θεωρώ τον Νόβακ καλό μου φίλο. Ήταν πάντα τεράστια πρόκληση

να παίζω εναντίον του. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις και μεγάλες νίκες από τις συναντήσεις μας.”

“Και οι τρεις (σ.σ Ναδάλ, Φέντερερ και Τζόκοβιτς) έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Πήραν τα πάντα. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι παίκτες στην ιστορία του τένις. Τώρα αν μπούμε στη συζήτηση για τον GOAT, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω αυτό που σκέφτομαι. Αν μιλάμε καθαρά για αποτελέσματα και νίκες τότε ο Νόβακ θα είναι μπροστά από τους άλλους δύο και θα καταλήξει ο κορυφαίος όλων των εποχών. Είμαι πεπεισμένος εδώ και χρόνια γι’ αυτό και κατά τη γνώμη μου αυτό θα συμβεί.”, συμπλήρωσε ο Stan The Man, ο οποίος πλέον στρέφεται στο Madrid Open στο οποίο θα αγωνιστεί με wild card. 

The post Βαβρίνκα: “Ο Νόβακ ο καλύτερος όλων των εποχών” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα