Βαβρίνκα: “Μου λείπουν τα πάντα από το τένις”

Ο Σταν Βαβρίνκα μίλησε στην Ελβετική τηλεόραση για το πως πέρασε τις ημέρες της καραντίνας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως του λείπει απεριόριστα το τένις…

Ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων και Νο17 τενίστας αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, δεν κρατιέται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και δεν το κρύβει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε κανάλι της Ελβετικής τηλεόρασης, ο Stan The Man… μελαγχόλησε μιλώντας για το αγαπημένο του άθλημα

και εξέφρασε την ανυπομονησία του για την επιστροφή στις υποχρεώσεις του.

Βέβαια, δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη συνέχιση της σεζόν, μιας και επεσήμανε πως κατά πάσα πιθανότητα το τένις θα επιστρέψει μετά τον Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Μου λείπουν τα πάντα από το τένις. Μου λείπει όλη η διαδρομή από την πρώτη προπόνηση της σεζόν, μέχρι το τελευταίο ματς. Από τον πάτο, στην κορυφή. Μου λείπει η προετοιμασία για έναν μεγάλο τελικό και επίσης μου λείπει πολύ η υποστήριξη από τους φιλάθλους.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας βρήκα τον ελεύθερο χρόνο να περάσω μερικές ημέρες με την κόρη μου. Αυτό ήταν από τα θετικά των περασμένων εβδομάδων. Όπως και μερικές συζητήσεις που είχα με τους φίλους μου.

Πάντως, δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την επιστροφή του τένις πριν τη λήξη του καλοκαιριού. Έχω μεγάλες αμφιβολίες για το αν διεξαχθούν τελικά τα μεγάλα τουρνουά του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Βαβρίνκα: “Μου λείπουν τα πάντα από το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα