Τζον Ίσνερ: “Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου” – VIDEO

09:53 2/4/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Τζον Ίσνερ πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά και την κατάκτηση του πρώτου Masters τίτλου της καριέρας του, στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Αναλυτικά όσα είπε μετά την επικράτησή του στον τελικό επί του Αλεξάντερ Ζβέρεβ…

Ο 33χρονος πανύψηλος Αμερικανός, κατέκτησε τον πρώτο Masters τίτλο της καριέρας του στο Μαϊάμι, νικώντας με μεγαλειώδη ανατροπή στον τελικό τον Αλεξάντερ Ζβέρεβ και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του συγκεκριμένου τροπαίου στις ΗΠΑ.

Ο Ίσνερ μετά την απονομή στο Crandon Park,

μίλησε για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του πιο σημαντικού τίτλου της καριέρας του, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της χρονιάς, που προμηνύεται αρκετά δύσκολη για τον ίδιο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο συγκεκριμένος τελικός ήταν ο τελευταίος που έγινε στις συγκεκριμένες ιστορικές εγκαταστάσεις στη Φλόριντα, καθώς από του χρόνου ο θεσμός… “μετακομίζει” σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Αυτό, έκανε και ξεχωριστή την νίκη του Ίσνερ, ο οποίος είναι ο τελέυταιος άνθρωπος που κερδίζει τρόπαιο στο Crandon Park. Ο Αμερικανός δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και το συγκεκριμένο γεγονός.

Αναλυτικά όσα είπε ο θριαμβευτής του Miami Open:

“Είναι καταπληκτικό. Αυτό το τουρνουά έχει τόσο μεγάλη ιστορία. Ποτέ, πραγματικά, δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα έπαιζα στο τελευταίο παιχνίδι που θα γινόταν στο Crandon Park, πόσο μάλλον να ήμουν ο τελευταίος που κατέκτησε τον τίτλο του Miami Open στο Crandon Park, πριν το τουρνουά “μετακομίσει”.

Αυτήν, είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και το να κατακτώ τίτλο εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου πάντα έπαιζα καλά, το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό για εμένα.

Νομίζω πως σήμερα ήταν η πιο ζεστή ημέρα των τελευταίων ημερών εδώ στο Μαϊάμι. Ήταν πραγματικά.. “καυτές” οι συνθήκες, αλλά ήμασταν τυχεροί τις δυο εβδομάδες που βρισκόμασταν εδώ, καθώς το Μαϊάμι μπορεί αν γίνει ακόμη πιο δύσκολο όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες. Κάπου στα μέσα του δευτέρου σετ φύσηξε λίγος αέρας, πράγμα που μας βοήθησε αρκετά, μας φρέσκαρε εν μέρη.

Αυτό, γιατί στο τέλος του πρώτου σετ πραγματικά ήμουν εξουθενωμένος. Μπορεί να έπαιζε ρόλο και η πίεσή μου, το σώμα μου είχε πολλούς παλμούς, αλλά ευτυχώς βρήκα τον τρόπο και πήρα μια μεγάλη νίκη στα τρία σετ, με ανατροπή, τελειώνοντας το τουρνουά με στυλ, όπως ακριβώς ήθελα.

Όσον αφορά το μέλλον της χρονιάς, δεν μπορώ να κάθομαι και να πανηγυρίζω για μέρες. Σίγουρα, θα πανηγυρίσω τον τίτλο, όμως παίζω και στο Davis Cup τώρα, παίζω στο χωμάτινο τουρνουά του Χιούστον σε δυο εβδομάδες από τώρα και πρέπει να μην μείνω από ενέργεια.

Μερικοί αθλητές, πετυχαίνουν κάτι αξιοσημείωτο και στην συνέχεια εμφανίζονται διαφορετικοί, υποτιμώντας τις ερχόμενες διοργανώσεις και τα ερχόμενα παιχνίδια. Εγώ, σίγουρα δεν πρόκειται να το κάνω αυτό. Ξέρω για τι πραγματικά είμαι ικανός, ξέρω πως μπορώ να συνεχίσω τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Θα προσπαθήσω να προσέξω τον εαυτό μου και να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό. Ξέρω, πως δεν γίνεται να παίζω τένις για πάντα, είμαι 33 χρονών και η καριέρα μου φτάνει προς το τέλος της, αλλά όσο αντέχω θα κάνω το καλύτερο δυνατό, ώστε να παίξω όσα ακόμη χρόνια είναι εφικτό.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τζον Ίσνερ: “Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα