Τζόκοβιτς: “Ο Φέντερερ ήταν καλύτερος στον τελικό του 19, αλλά τον κέρδισα” (vid)

Στη μεγάλη συνέντευξη που παρέθεσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τζον Βέρτχαϊμ στην εκπομπή “60 minutes” αναφέρθηκε στον επικό τελικό του Wimbledon του 2019 με τον Σέρβο να κατακτά τον τίτλο κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ σβήνοντας διπλό championship-point (40/15) στο service του Ελβετού. 

“Μερικές φορές κερδίζεις απλά επειδή απλά είσαι καλύτερος παίκτης. Είσαι πιο σταθερός. Άλλες φορές κερδίζεις επειδή είσαι καλύτερος πνευματικά.”, ρώτησε ο Βέρτχαϊμ. 

“Αυτό συνέβη το 2019 στον τελικό

του Wimbledon σε εκείνον το “μαραθώνιο” αγώνα με τον Ρότζερ”, απάντησε ο Τζόκοβιτς για να συνεχίσει: “Τον κέρδισα 13-12 στο 5ο set. Τα sets που κέρδισα ήταν όλα στο tie-break, 7-6, 7-6, 13-12. Γενικά αν δείτε τα στατιστικά ο Ρότζερ ήταν καλύτερος από μένα από κάθε άποψη, αλλά κέρδισα τον αγώνα.”

“Αυτό στην πραγματικότητα λέει ότι μπορείς ακόμα και να κερδίσεις όταν επιλέξεις σε ποια στιγμή του αγώνα κορυφώνεται η απόδοσή σου παίζοντας καλύτερα στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα.”

Για την ιστορία ο Σέρβος επικράτησε με 7-6(5), 1-6, 7-6(4), 4-6, 13-12 (3) μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό ο οποίος κράτησε 4 ώρες και 57 λεπτά και ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια στην ιστορία του Wimbledon

The post Τζόκοβιτς: “Ο Φέντερερ ήταν καλύτερος στον τελικό του 19, αλλά τον κέρδισα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα