Τζόκοβιτς: “Νιώθω καλά με τον τρόπο που παίζω” (vid)

10:36 2/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε μια άνετη πρεμιέρα επικρατώντας του Τένις Σάντγκρεν με 6-2, 6-4, 6-2 φτάνοντας στην 4η συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Αμερικανό (4-0), αλλά και στον 2ο γύρο του Roland Garros όπου θα αντιμετωπίσει τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας. 

Ο Νο1 του κόσμου εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το πρώτο του παιχνίδι στο Παρίσι, ενώ παράλληλα στάθηκε τόσο στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι που έγινε στο τουρνουά στο ταμπλό των ανδρών, αλλά και στην έλλειψη του κόσμου. 

“Ήταν κάπως

περίεργα, αλλά από την άλλη με τιμάει το γεγονός ότι αγωνίστηκα στο πρώτο νυχτερινό παιχνίδι (ανδρών) στην ιστορία του τουρνουά.” είπε στη συνέντευξη Τύπου. 

“Ήμουν γεμάτος ενέργεια από την πολύ καλή ατμόσφαιρα από το κοινό την περασμένη εβδομάδα στο Βελιγράδι, έτσι δεν με πείραξε που έπαιξα απόψε σε ένα άδειο γήπεδο.”

Ο Σέρβος, ο οποίος μετά από τη νίκη κόντρα στον Σάντγκρεν μετράει 21-3 τη φετινή σεζόν δήλωσε ικανοποιημένος με το παιχνίδι του ειδικά από τα τελευταία παιχνίδια της Ρώμης και μετά. 

“Γενικά, από τους τελευταίους γύρους στο τουρνουά της Ρώμης και μετά βρίσκω ρυθμό στα χτυπήματα μου. Νιώθω καλά με τον τρόπο που παίζω και είμαι ευχαριστημένος με το παιχνίδι μου μέσα στο κορτ.” 

Όσο για την πρεμιέρα του στο Παρίσι ο κάτοχος του τίτλου το 2016 τόνισε: “Νομίζω ότι έπαιξα πολύ καλά. Κινήθηκα καλά μέσα στο κορτ, κάτι που θα προσπαθήσω να διατηρήσω. Είναι ένα μεγάλο τουρνουά και θα πάψω παιχνίδι με παιχνίδι. Νιώθω καλά, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω μεγάλο κίνητρο.”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Τζόκοβιτς: “Νιώθω καλά με τον τρόπο που παίζω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα