Τζόκοβιτς: “Καλύτερα να μην πήγαινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe τίμησε το Νο1 του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς με το βραβείο “Champion des champions Monde 2021” για τη φετινή σεζόν. To βραβείο αυτό απονέμεται στους καλύτερους αθλητές της κάθε χρονιάς από το 1975.

Ο Νόλε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα αποκάλυψε πως ίσως η επιλογή του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πριν το US Open

ήταν εν τέλει λανθασμένη:

“Θα μπορούσε να ήταν και λάθος τελικά. Καλύτερα να μην το έκανα (το να παίξει στο Τόκιο). Θα είχα περισσότερα αποθέματα σε ψυχική και σωματική ενέργεια. Πήγα στο Τόκιο με την ενέργειά μου στο 50%” δήλωσε ο Σέρβος που δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο ολυμπιακό μετάλλιο φέτος.

“Το παιχνίδι μου ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά αγωνιζόμουν με λίγες δυνάμεις. Δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογίες για τον εαυτό μου. Δεν ξοδεύω πολύ χρόνο στη ζωή μου, στην καριέρα μου, αναζητώντας το. Δεν είμαι ο τύπος για να σταθώ σε αυτά… Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι θα ένιωθα καλύτερα προετοιμασμένος για τη Νέα Υόρκη αν δεν είχα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φυσικά, δεν μετανιώνω που πήγα” ήταν τα λόγια του Νο1.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τζόκοβιτς: “Καλύτερα να μην πήγαινα στους Ολυμπιακούς Αγώνες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα