Τζόκοβιτς: “Ήταν θέμα επιβίωσης” – VIDEO

09:52 9/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Στις κακές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα, στάθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά τον αποκλεισμό του απ’το Roland Garros

Είναι αλήθεια ότι τόσο ο Τζόκοβιτς όσο και ο Τιμ, ταλαιπωρήθηκαν πολύ για να ολοκληρώσουν τον ημιτελικό τους στο Παρίσι. Τελικά, ο Αυστριακός ήταν αυτός που έδειξε περισσότερη εξοικείωση με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς,

ολοκλήρωσε την προσπάθεια κατάκτησης του 4ου συνεχόμενου Grand Slam, μένοντας στις 26 συνεχόμενες νίκες σε Major, από πέρυσι στο Wimbledon.

“Από τις χειρότερες συνθήκες που έχω παίξει ποτέ. Προφανώς και όταν παίζεις σε συνθήκες τυφώνα, είναι δύσκολο να αποδώσεις το καλύτερό σου. Είναι περισσότερο θέμα επιβίωσης και απλά προσπαθείς να κρατήσεις το σερβίς του και να βάλεις τη μπάλα στο αντίπαλο court. Αυτό ένιωσα την Παρασκευή” είπε ο Νόλε ο οποίος, όμως, έπλεξε το εγκώμιο του Τιμ.

“Ο Τιμ έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στις κρίσιμες στιγμές. Ειχε ορισμένα πολύ ωραία slices και passing shots. Απλά κατάφερε να βάλει αυτή την έξτρα μπάλα στο γήπεδο. Παίζει σπουδαίο τένις και έδειξε γιατί είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Του εύχομαι τα καλύτερα στον τελικό”.

Παρά την ήττα, ο Τζόκοβιτς έδειξε να αφήνει πίσω του το μέτριο διάστημα που ακολούθησε του θριάμβου στη Μελβούρνη και παρουσιάστηκε στο καλύτερό του επίπεδο στα μεγάλα χωμάτινα τουρνουά. Παράλληλα, φεύγει κερδισμένος και βαθμολογικά απ’το Παρίσι, αφού βελτίωσε κατά έναν γύρο την περσινή του πορεία.

Επόμενο τουρνουά για τον Νόλε, απευθείας στο Wimbledon εκεί όπου πέρυσι ξεκίνησε μια ακόμη κυρίαρχη σεζόν στο tour.

“Έκανα ένα σπουδαίο τουρνουά, όπως και στα περισσότερα στο χώμα. Δεν έχασα σετ μέχρι τα ημιτελικά. Αυτό το ματς ήταν εξ’αρχής δύσκολο γιατί ο Ντόμινικ είναι φανταστικός παίκτης, ειδικά στο χώμα. Είναι κρίμα που σε αυτά τα ματς, 1-2 πόντους κρίνουν τον τελικό νικητή”

ROLAND GARROS MEN’S DRAW l OOP

The post Τζόκοβιτς: “Ήταν θέμα επιβίωσης” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα