Τζόκοβιτς για Ντελ Πότρο: “Τον αγαπάω και τον στηρίζω” – VIDEO

Τις ευχές του για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επάνοδο στα courts, έστειλε από τη Νέα Υόρκη ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο τον οποίον χαρακτήρισε τον πιο άτυχο τενίστα, από άποψη τραυματισμών, που γνωρίζει.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, μίλησε με υπέροχα λόγια για τον τενίστα και άνθρωπο Ντελ Πότρο, ελπίζοντας σύντομα να τον ξαναδεί να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και ήθος που έχει επιδείξει από το ξεκίνημα της καριέρας του.

“Τον αγαπάω και τον στηρίζω.

Του στέλνω τις καλύτερες ευχές μου. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να πω γι’αυτόν, είναι ίσως ένας από τους πιο άτυχους τενίστες που ξέρω. Έχει ήδη μια σπουδαία καριέρα, αν και έχει χάσει πολύ χρόνο λόγω τραυματισμών. Είναι κρίμα που τον βλέπω να ταλαιπωρείται τόσο πολύ. Η μαχητικότητά του και η θέλησή του να επιστρέψει είναι πηγή έμπνευσης για μένα και για όλους τους άλλους” τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς, στο πλαίσιο συνέντευξης από το Western & Southern Open.

“Είναι ένας ευγενής γίγαντας, πολύ συμπαθητικός τύπος. Ελπίζω να τον δω σύντομα. Ξέρω ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να θέλει να παίξει τόσο πολύ τένις, όπως αυτός. Είμαι βέβαιος ότι κάνει ότι είναι δυνατόν για να επιστρέψει” συμπλήρωσε ο Νόλε.

Ο Ντελ Πότρο, τα δύο τελευταία χρόνια έχει υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση τραυματισμού στο γόνατο και τις τελευταίες εβδομάδες επιχειρεί να προπονηθεί με ρακέτα στο γήπεδο, αν και νιώθει ακόμα έντονο πόνο στο γόνατο.

Classy Djokovic message to Juan Martin del Potro in Cincinnati

'I love him and I support him.' A classy message from Novak Djokovic to his friend Juan Martín del Potro, who underwent knee surgery for the third time in 2 years today.

Δημοσιεύτηκε από Tennis TV στις Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020

The post Τζόκοβιτς για Ντελ Πότρο: “Τον αγαπάω και τον στηρίζω” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα