Τζόκοβιτς: “Ένα κομμάτι μου αγαπάει το τένις, αλλά είμαι και πατέρας”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στο σέρβικο Μέσο, Sports Club για τους στόχους του που δεν ειναι άλλοι απο τα Grand Slams και τους Ολυμπιακούς Αγωνες, αλλά και για το γεγονός ότι έει ακόμα μέσα του τη δίψα για να παίξει τένις, αν και πλέον όπως είπε προταιρεότητά του είναι τα παιδιά του και όχι το τένις. 

“Είμαι κάπως διχασμένος, για να είμαι ειλικρινής. Πάντα ένα κομμάτι μου θα αγαπάει το τένις και

θα δίνει τη ζωή του γι’ αυτό. Το αγόρι αυτό μέσα μου, θέλει να συνεχίσει. Αλλά από την άλλη είμαι και πατέρας δυο παιδιών και είμαι μακριά από την οικογένειά μου. Κάθε φορά που λείπω για μεγάλο χρονικό διάστημα, ραγίζει η καρδιά μου. Πάντα σκέφτομαι πόσο καιρό πρέπει να παίξω ακόμα, πόσα τουρνουά και αν αξίζει τον κόπο”, είπε ο Νο1 του κόσμου. 

“Αυτή τη σεζόν ξεκίνησα όπως κάνω συνήθως, ερχόμενος από νωρίς στην Αυστραλία. Μου αρέσει πολύ να παίζω εδώ, είναι το μέρος που είχα την περισσότερη επιτυχία στην καριέρα μου στα Grand Slam. Μετά από εδώ, δεν ξέρω.”

“Ξέρω πως οι στόχοι μου είναι τα Slams και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά πέρα απ’ αυτά, δεν έχω ιδέα που αλλού θέλω να πάω να παίξω. Είμαι ακόμα διψασμένος και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, μπορώ να τρέχω για ώρες. Είναι περισσότερο συναισθηματικό, για το ποιες είναι οι προτεραιότητές μου. Το τένις ήταν η προτεραιότητά μου για 30 χρόνια τώρα, αλλά πλέον δεν θέλω να χάνω πολλές στιγμές με τα παιδιά μου.”

The post Τζόκοβιτς: “Ένα κομμάτι μου αγαπάει το τένις, αλλά είμαι και πατέρας” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα