Τζόκοβιτς: “Εγκατέλειψα την προπόνηση, γιατί φοβήθηκα τραυματισμό”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε ανεξήγητα, από την προπόνησή του την Τετάρτη (11/1) στη Μελβούρνη, και δεν είναι λίγοι αυτοί που θορυβήθηκαν, για την κατάσταση της υγείας του.

Ο 35χρονος Σέρβος, προπονήθηκε με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, μέχρι που αποχώρησε από τη Rod Laver Arena, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στο δεξί του πόδι, κι αφού πρώτα, κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή του για να ανακουφιστεί, έστω και προσωρινά.

Μετά το πρόωρο τέλος του practice session

του, ο Νόλε αποκάλυψε, πως αποχώρησε διότι φοβήθηκε το ενδεχόμενο τραυματισμού, μιας και δεν ένιωθε σε καλή κατάσταση το σώμα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Οι ενοχλήσεις που ένιωσα σήμερα, ήταν στο σημείο που δυσκολεύτηκα και την προηγούμενη εβδομάδα.

Είχα πρόβλημα στο δεξί μου πόδι, πίσω από το γόνατο, στον αγώνα μου με τον Μεντβέντεφ στην Αδελαΐδα. Σήμερα, στον φιλικό αγώνα που έδωσα με τον Ντανίλ, ένιωσα ξανά τις ενοχλήσεις.

Δεν αισθανόμουν πολύ καλά, γι’ αυτό και επέλεξα να μη ρισκάρω, παίζοντας περισσότερο τένις με τόση ένταση. Παίξαμε ένα set και μετά του εξήγησα πως δεν ήθελα να ρισκάρω κάτι χειρότερο, μιας και το Αυστραλιανό Όπεν είναι πολύ κοντά.

Με κατάλαβε, του ζήτησα συγγνώμη και αποχώρησα. Πέραν αυτού του προβλήματος, που ελπίζω να μη με επηρεάσει τις επόμενες εβδομάδες, νομίζω ότι το τενιστικό μου επίπεδο είναι πολύ υψηλό αυτή τη στιγμή”.

The post Τζόκοβιτς: “Εγκατέλειψα την προπόνηση, γιατί φοβήθηκα τραυματισμό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα