Τζαμάικα: “Έχουμε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Ελλάδα”

14:26 2/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Η αντίστροφη μέτρηση για την αναμέτρηση με την Τζαμάικα στο πλαίσιο της φάσης των play-off του World Group II, έχει ήδη ξεκινήσει με τους Τζαμαϊκανούς να βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας την Τρίτη (1/3) την πρώτη τους προπόνηση στο Ace Tennis Club

της Παλλήνης. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jamaica Social (@jamaica_social)

Η αποστολή της Τζαμάικα αποτελείται από τους Μπλέιζ Μπίκνελ (Νο1130), Ρόουλαντ Φίλιπς (Νο1390), Ντάνιελ Αζάρ, Τζέικομπ Μπίκνελ και Κλιφ Ντάιερ, ενώ αρχηγός της ομάδας είναι ο 33χρονος και “θρύλος” για τη χώρα του Ντομινίκ Παγκόν. 

Οι Τζαμαϊκανοί ήρθαν στην Ελλάδα με στόχο την πρόκριση στα play-off του Νοεμβρίου όπου εκεί θα διεκδικηθεί η πρόκριση για το 1ο γκρουπ, με τον Νο2 τενίστα τους, τον Ρόουλαντ Φίλιπς να εμφανίζεται αρκετά αισιόδοξος. 

“Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος γιατί πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς επίσης και θα είμαστε έτοιμοι για την αναμέτρηση.”, είχε δηλώσει ο 28χρονος Νο1390 του κόσμου νωρίτερα αυτόν τον μήνα. 

“Δεν είχαμε ποτέ ξανά στο παρελθόν διεκδικήσει την πρόκριση στο 1ο γκρουπ, επομένως αυτό είναι το πρώτο εμπόδιο και παράλληλα μια τεράστια ευκαιρία για εμάς για να γράψουμε τη δική μας ιστορία.”

Ο Φίλιπς επεσήμανε ότι παρακολουθεί την πορεία των Ελλήνων παικτών και ως εκ τούτου γνωρίζει τα δυνατά και αδύναμα σημεία τους. 

“Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή καθώς έχουν στο ρόστερ τους τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Νο2 παίκτης τους (σ.σ. Μιχάλη Περβολαράκης) δεν είναι τόσο δυνατός και είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Ωστόσο, όπως και να έχει πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για την αναμέτρηση”, συμπλήρωσε ο Φίλιπς. 

Η Ελλάδα από τη μεριά της θα παραταχθεί για 2η σερί φορά χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος βρίσκεται στο Μαλιμπού για ολιγοήμερες διακοπές πριν από το πρόγραμμα-βουνό του Μαρτίου με τα 2 1000άρια σε Indian Wells και Miami Open, κάτι που είχε συμβεί και πέρσι στα παιχνίδια με τη Λιθουανία με την Ελλάδα να γνωρίζει την ήττα με 3-1. 

Η εθνική μας ομάδα θα παραταχθεί με τους Μιχάλη Περβολαράκη (Νο402), Μάρκο Καλοβελώνη (Νο781), Πέτρο Τσιτσιπά (Νο808), Αριστοτέλη Θάνο (Νο1103) και Αλέξανδρο Σκορίλα (Νο1198) με αρχηγό τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. 

Τα παιχνίδια με την Τζαμάικα θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή και Σάββατο 4-5 Μαρτίου. Την Παρασκευή η δράση θα ξεκινήσει στις 16:00, ενώ το Σάββατο το πρόγραμμα των αγώνων θα αρχίσει στις 11:00.

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τζαμάικα: “Έχουμε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην Ελλάδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα