Τσιτσιπάς: “Τρομερό χιούμορ ο Ρούμπλεφ, ωραίος τύπος ο Ζβέρεφ” (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ιδανική πρεμιέρα στο Laver Cup φτάνοντας στη νίκη τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό, στο οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με τον “χρυσό” Ολυμπιονίκη στο διπλό μικτό, Αντρέι Ρούμπλεφ

Ο Νο3 του κόσμου, φάνηκε να απολαμβάνει την (πρώτη) συνεργασία που είχε με τον Ρώσο στο διπλό, για τον οποίον μίλησε με τα καλύτερα λόγια. 

Ο Τσιτσιπάς έκανε αναφορά για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ δίνοντας τέλος στα σενάρια της μεταξύ τους διαμάχης μετά από το τουρνουά του Σινσινάτι, με

τον Γερμανό να κατηγορεί τον Έλληνα τενίστα για coaching στο bathroom break. 

“Δεν περίμενα ότι ο Αντρέι θα έχει τόσο πολύ χιούμορ. Είναι ο πιο διασκεδαστικός τύπος της ομάδας. Δεν σταματάει να κάνει αστεία και γενικά να διασκεδάζει την κάθε στιγμή.”, είπε ο Τσιτσιπάς για τον Ρώσο. 

“Ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα μαζί του διπλό και ήταν πραγματικά ένα μεγάλο προνόμιο που είχα έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου.” ανέφερε ο 23χρονος στην on-court συνέντευξη αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διπλού. 

"I felt very privileged to have a guy like this next to me."

A winning combination, @AndreyRublev97 and @steftsitsipas. #LaverCup pic.twitter.com/4JYViw5mDg

— Laver Cup (@LaverCup) September 26, 2021

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τονίζοντας ότι: “Ο Σάσα είναι ωραίος τύπος, πολύ καλό παιδί και έχει επίσης πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Γενικά έχουμε χτίσει μια πολύ καλή χημεία με όλη την ομάδα.”

“Πολλοί από αυτούς μου έχουν ανοιχτεί και έχουμε γνωριστεί λίγο καλύτερα το οποίο είναι ωραίο. Δεν τους ήξερα πάρα πολύ καλά κι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε λίγο καλύτερα και να περάσουμε καλά μαζί.”

Όσο για την αναμέτρηση με τον Κύργιο ο Τσιτσιπάς είπε: “Έμεινα ψύχραιμος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι σέρβιρα πολύ καλά. Δεν “υπέφερα” όσο περίμενα να “υποφέρω”. Αυτό οφείλεται ότι έκανα τα σωστά πράγματα, τη σωστή στιγμή. Μπόρεσα και έβαλα πίεση στις επιστροφές κι έκανα αυτό που έπρεπε να πάρω το προβάδισμα στην αρχή του κάθε set.”

“Ο Νικ είναι ένας αθλητής ο οποίος χωρίς να κάνει πολλή προπόνηση, μπορεί να αντιμετωπίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να σταθεί κόντρα σε πολύ καλούς αθλητές. Για μένα το πιο σημαντικό στοιχείο σήμερα ήταν να μείνω συγκεντρωμένος και αφοσιωμένος στο δικό μου παιχνίδι και να μην ασχοληθώ με την άλλη μεριά του κορτ.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τσιτσιπάς: “Τρομερό χιούμορ ο Ρούμπλεφ, ωραίος τύπος ο Ζβέρεφ” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα