Τσιτσιπάς: ”Θέλω να κερδίσω τον Ναδάλ στο Roland Garros”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευελπιστεί το 2021 να είναι μια πολύ καλή χρονιά για τον ίδιο, ενώ δεν σταματάει να θέτει στόχους, έχοντας θέσει φυσικά ψηλά το πήχη και για αυτή τη σεζόν.

Ο Νο.6 στο κόσμο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, έχει ως μεγάλο στόχο όπως τόνισε σε δηλώσεις του, να κερδίσει τον Ράφαελ Ναδάλ στο Roland Garros,

το αγαπημένο τουρνουά του «Ράφα».

Ο Τσιτσιπάς στο περσινό Roland Garros κατάφερε να φτάσει ως τα ημιτελικά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, σώζοντας μάλιστα στο τρίτο σετ match point. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέντε σετ, όπου ο Σέρβος τελικά επικράτησε, αλλά ο Στέφανος με τον τρόπο που έπαιξε έδειξε ότι μπορεί και σε χωμάτινη επιφάνεια να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον.

Η μεγαλύτερη νίκη του Στέφανου στην χωμάτινη επιφάνεια είναι αυτή φυσικά κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, τον Μάϊο του 2019, όταν ο Έλληνας τενίστας στα ημιτελικά του Όπεν της Μαδρίτης επικράτησε του «Ράφα» με 6-2, 4-6, 6-3.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει θέσει ως στόχο να κερδίσει τον Ναδάλ στο Roland Garros, κάτι που βέβαια είναι πολύ δύσκολο, όταν μιλάμε για έναν τενίστα, ο οποίος έχει κατακτήσει 13 Grand Slam εκεί, έχοντας 100 νίκες σε 102 παιχνίδια.

”Ένας μεγάλος στόχος για εμένα θα ήταν να κερδίσω τον Ράφαελ Ναδάλ στο Roland Garros, θα ήταν κάτι το σπουδαίο.

”Νομίζω ότι όλοι θα το ήθελαν αυτό, ιδιαίτερα και εγώ. Είναι πάρα πολύ δυνατός παίκτης, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος για να παίξεις απέναντι του. Κάθε αγώνας με αυτόν είναι μια μεγάλη πρόκληση, είναι μαχητής. Θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου εξίσου έναν πολεμιστή μέσα στο court, όμως ο Ναδάλ είναι σε άλλο επίπεδο.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τσιτσιπάς: ”Θέλω να κερδίσω τον Ναδάλ στο Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα