Τσιτσιπάς: “Σημείο κλειδί, οι επιστροφές κόντρα στον Ίσνερ”

01:21 3/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, αμέσως μετά την πρόκρισή του στον 3ο γύρο του Roland Garros, μίλησε μεταξύ άλλων και για το επόμενο εμπόδιό του στο τουρνουά.

Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον εξαιρετικό big server, Τζον Ίσνερ και φυσικά στα λεγόμενά του, στάθηκε στις καλές επιστροφές

που θα πρέπει να επιστρατεύσει στο παιχνίδι του, ώστε να φύγει νικητής από το court.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Μαρτίνεζ: “Μου έβαλε πολλή πίεση και ήταν δύσκολο για εμένα, γιατί έπαιρνε το προβάδισμα στην αρχή του κάθε set και έπρεπε να παλεύω, ώστε να μένω εκεί σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Σε γενικές γραμμές επέστρεψε καλά το σερβίς μου. Υπήρξαν πάρα πολλά breaks στο σερβίς μου και πρέπει να το βελτιώσω αυτό. Ήταν όμως μια καλή νίκη, απέναντι σε έναν καλό Ισπανό παίκτη και μου δίνει ψυχολογία για να τα πάω ακόμα καλύτερα στους επόμενους αγώνες. Μετράει για μένα πολύ αυτή η νίκη”.

Για τους Έλληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Suzanne Lenglen: “Δεν περίμενα να έχει Έλληνες φιλάθλους σήμερα στο γήπεδο, λόγω και των περιορισμών που υπάρχουν. Είναι όμορφο και μου αρέσει να έχω στο πλευρό μου τους φιλάθλους μου. Έτσι έχω ακόμη ένα κίνητρο για να τα πάω ακόμη καλύτερα”.

Για την αναμέτρηση του 3ου γύρου, κόντρα στον Τζον Ίσνερ: “Θα χρειαστώ καλές επιστροφές και καλά ξεκινήματα στα service games του. Δεν έχω παίξει εναντίον του στη χωμάτινη επιφάνεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να παίξει καλά και φυσικά πρέπει να είμαι έτοιμος, φρέσκος γι’ αυτή την αναμέτρηση”.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: “Σημείο κλειδί, οι επιστροφές κόντρα στον Ίσνερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα