Τσιτσιπάς σε Κουέβας: “Ήσουν το είδωλό μου”! – VIDEO

20:23 5/5/2019 - Πηγή: Tennis24
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Πάμπλο Κουέβας στην απολαυστική νικητήρια ομιλία του Στέφανου Τσιτσιπά ο οποίος χαρακτήρισε τον Ουρουγουανό σαν ένα από τα είδωλά του μαζί φυσικά με τον Ρότζερ Φέντερερ!

Η αλήθεια είναι ότι ο Στέφανος δεν δίνει τις τυπικές νικητήριες ομιλίες που ακούμε κατά κόρον στο τουρ!

Όταν παίρνει το μικρόφωνο, είναι προφανές ότι αισθάνεται “στον χώρο του”, κάνει χιούμορ, θα αναφερθεί σε πολλά θέματα, θα “παίξει” με το κοινό και γενικότερα δεν θα μείνει σε στερεότυπες δηλώσεις!

Αυτό ακριβώς έκανε ένας πανευτυχής Τσιτσιπάς και

μετά τον νικηφόρο τελικό του Εστορίλ κόντρα στον Πάμπλο Κουέβας τον οποίο χαρακτήρισε, προς έκπληξη και του ίδιου του Ουρουγουανού, είδωλό του!

“Μάλλον δεν το ξέρεις, αλλά ήσουν ένα από τα είδωλά μου μεγαλώνοντας, μαζί με τον Φέντερερ φυσικά! Πάντα μου άρεσε το στιλ σου ενώ σέβομαι πάρα πολύ τα όσα έχεις πετύχει στην καριέρα σου όχι μόνο στο χώμα! Είσαι αξιέπαινος!” ήταν τα πολύ εγκάρδια λόγια του Στέφανου προς τον αντίπαλο του.

Αλλά και η Πορτογαλία είχε την…τιμητική της με τον Στέφανο να “στάζει μέλι” για τους διοργανωτές και τη χώρα γενικότερα!

“Το άκουγα από μικρός ότι αυτό είναι το καλύτερο χωμάτινο 250ρι και πλέον βλέπω ότι είναι αλήθεια! Παρακολουθούσα αυτό το τουρνουά από πολύ μικρός όταν το κέρδισε ο Φέντερερ! Νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου την Πορτογαλία! Κάποιες φορές νιώθω ότι είναι ομορφότερη και από την Ελλάδα, χωρίς παρεξήγηση! Το γεγονός ότι έφτιαξαν ένα γραμματόσημο με το πρόσωπό μου δεν έχει γίνει ούτε στη χώρα μου και σημαίνει πολλά για μένα! Ανυπομονώ να έρθω του χρόνου!” ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Τέλος…ρώτησε το κοινό αν απόλαυσε τον τελικό λαμβάνοντας μια εκκωφαντικά καταφατική απάντηση ενώ το κοινό μάλλον απόλαυσε και την…ομιλία του Στέφανου καθώς ο χαρισματικός Έλληνας τενίστας προκάλεσε το γέλιο του κοινού αρκετές φορές!

Standing ovation for the new champ, @StefTsitsipas #EstorilOpen | @ATP_Tour pic.twitter.com/gfi1AXFCpi

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) 5 Μαΐου 2019

You can throw your hands up
You can beat the clock
You can move a mountain
You can break rocks
You can be a master
Don’t wait for luck
Dedicate yourself and you can find yourself
Standing in the hall of fame

@StefTsitsipas #EstorilOpen | @ATP_Tour pic.twitter.com/6WTVDY2Y4p

— Millennium #EstorilOpen (@EstorilOpen) 5 Μαΐου 2019

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς σε Κουέβας: “Ήσουν το είδωλό μου”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα