Τσιτσιπάς: Ο τραυματισμός, η αποθεραπεία και οι πιθανότητες

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής, στην Κρήτη, πριν την έναρξη του κρίσιμου tie της εθνικής μας ομάδας Davis Cup με αντίπαλο την αντίστοιχη της Λιθουανίας, δεν θέλησε να τοποθετηθεί γύρω από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, δεν θα παίξει στα ματς του Σαββάτου, όπως έγινε γνωστό την ώρα της κλήρωσης, όμως αυτό δεν σημαίνει

ότι έχουν εξαντληθεί οι πιθανότητες να τον δούμε με το εθνόσημο στο στήθος την Κυριακή στο Lyttos Beach.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tennis24, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα του αριστερού του ποδιού, εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

Στο US Open δυσκολεύτηκε σε πολλές περιπτώσεις και αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τον Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια, ταξίδεψε στην Πορτογαλία για ξεκούραση και αποθεραπεία.

Οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει μακριά από τα courts για 15 ημέρες, με αποτέλεσμα να έχει ταξιδέψει στην Κρήτη, χωρίς να έχει κάνει προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα.

Το νεύρωμα που του έχει εμφανιστεί ανάμεσα στα δάχτυλα του αριστερού του ποδιού, του προκαλεί αρκετό πόνο και δεν τον αφήνει να έχει τα πατήματα που θέλει στο γήπεδο.

Παρ’ όλα αυτά, γίνεται η ύστατη προσπάθεια από την ιατρική ομάδα της εθνικής Davis Cup, ώστε να ξεπεραστεί όσο γίνεται το πρόβλημα και ο Στέφανος να βοηθήσει τις προσπάθειες της ομάδας για άνοδο στο World Group I.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει βελτίωση στο πόδι του, με τον πόνο να έχει υποχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, χωρίς όμως να έχει εξαλειφθεί.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιτσιπάς: Ο τραυματισμός, η αποθεραπεία και οι πιθανότητες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα