Τσιτσιπάς, Ναδάλ μπαίνουν στη μάχη της Βαρκελώνης

Τα δύο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο Sabadell Open της Βαρκελώνης, Ραφαέλ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς, ρίχνονται στη μάχη της διοργάνωσης την Τετάρτη!

Μπαίνουν τα “βαριά χαρτιά” της διοργάνωσης στο 500ρι της Βαρκελώνης!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ραφαέλ Ναδάλ μπαίνουν στη μάχη της διοργάνωσης με μόνο στόχο φυσικά την όσο το δυνατόν πιο εύκολη επικράτηση ώστε να προκριθούν στον 3ο γύρο δίχως περιττές περιπέτειες!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την κατάκτηση του Masters στο Μόντε Κάρλο και θα επιχειρήσει να συνεχίσει το τρομερό του σερί και

αυτή την εβδομάδα στην Καταλονία.

Πρώτος του, καθόλου εύκολος, αντίπαλος ο Χάουμε Μουνάρ (13:30 GR).

O 23χρονος Ισπανός είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση στο περσινό Ρολάν Γκαρός τον Στέφανο στον 1ο μόλις δύο της διοργάνωσης.

Είχε προηγηθεί με 2-0 σετ αλλά ο Στεφ ενοχρήστρωσε μια τρομερή ανατροπή στην τρομερή του πορεία που σταμάτησε στα ημιτελικά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Είναι ένας εξαιρετικός χωμάτινος τενίστας, ωστόσο, ο Στέφανος, με τη φόρα που έχει πάρει από το Μονακό, έχει την κατάσταση στα χέρια του και τα περισσότερα εξαρτώνται από τη ρακέτα του!

Από την άλλη, έχουμε και την πρεμιέρα του Ράφα Ναδάλ.

Ο Ισπανός θρύλος, των 11(!) κατακτήσεων στη Βαρκελώνη, θέλει να γυρίσει στα τρόπαια μετά από μία μέτρια εβδομάδα στο Μόντε Κάρλο και τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Μόνο με “αυτοκτονία” θα χάσει τον 2ο του γύρο κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα (17:00 GR).

Στο πρόγραμμα της μέρας ξεχωρίζει η πρεμιέρα του Ρούμπλεφ (κόντρα στον qualifier Γκάιο) αλλά και τα ντέρμπι Νισικόρι-Γκαρίν (16:30 GR), Μουσέτι-Αλιασίμ (12:00 GR) και Σβάρτσμαν-Τιάφο (18:30 GR).

BARCELONA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Τσιτσιπάς, Ναδάλ μπαίνουν στη μάχη της Βαρκελώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα