Τσιτσιπάς: “Ήταν απογοητευτική ήττα” (vid)

10:20 2/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέρει ότι έχασε μια χρυσή ευκαιρία να διεκδικήσει με πολλές αξιώσεις τον πρώτο του ATP Masters 1000 τίτλο καθώς δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το προβάδισμα στα σετ που πήρε στον προημιτελικό κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς και επέτρεψε στον Πολωνό να πετύχει μια σπουδαία νίκη με ολική ανατροπή του σκορ.

Το Νο2 του ταμπλό, ηττήθηκε 2-6, 6-3, 6-4 και γνώρισε τη δεύτερη ήττα του από τον Χουρκάτς σε σύνολο οχτώ αγώνων (6-2).

Λίγο

μετά στη συνέντευξη Τύπου, ο Στέφανος παραδέχθηκε ότι ήταν μια πολύ απογοητευτική ήττα και πως άφησε μέσα από τα χέρια του τη νίκη.

“Ένιωθα μεγάλη πίεση αυτές τις δύο εβδομάδες. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, ήμουν πολύ στρεσαρισμένος. Ένιωσα ότι ήταν η ευκαιρία μου. Τα πήγα πολύ καλά αλλά νιώθω ότι υπήρχε κι άλλο περιθώριο για να δείξω κάτι πιο σπουδαίο. Είναι απογοητευτική ήττα. Είναι μια πολύ απογοητευτική ήττα. Γλίστρισε μέσα από τα χέρια μου. Όλα ήταν υπό έλεγχο στην αρχή και ξαφνικά, δεν ξέρω, κατέρρευσα” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

“Θέλω να φύγω πιστεύοντας ότι είναι δύο εξαιρετικές εβδομάδες, με ωραίες αναμνήσεις και είχα μεγάλη διάθεση κάθε φορά που έμπαινα στο court” πρόσθεσε.

Ο δύο φορές φιναλίστ σε Masters τουρνουά Τσιτσιπάς, προηγήθηκε με 6-2, 2-0 μετά από μόλις 52 λεπτά και έδειξε να ελέγχει πλήρως τον αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε πολλά λάθη, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Μάλιστα είχε και διπλό break point για προβάδισμα με διπλό break στο 2ο σετ.

“Δεν χρειαζόταν καν να πετύχω άλλο break. Απλά έπρεπε να κρατήσω το σερβίς μου. Δεν συνέβη. Στο 3-3 15/40 εβγαλε ένα forehand πάνω στη γραμμή, ακριβώς στη γωνία του court. Αυτο προφανώς ήταν ένα τυχερό χτύπημα. Δεν είχα δει τέτοιο χτύπημα όλη την εβδομάδα και συνέβη στο break point” υπογράμμισε ο 22χρονος πρωταθλητής μας.

Μετά την απογοητευτική ήττα από τον Χουρκάτς ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στην Ευρώπη και την μεθεπόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στο Monte Carlo Masters (11/04) μαζί με άλλους κορυφαίους τενίστες (Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ), στην πολυαναμενόμενη έναρξη της χωμάτινης περιόδου.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Τσιτσιπάς: “Ήταν απογοητευτική ήττα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα