Τσιτσιπάς: “Έχασα από τον εαυτό μου” – VIDEO

Επικριτικός για το παιχνίδι του Νταμίρ Τζουμχούρ αλλά και προς τον εαυτό του, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Ρότερνταμ

Παρ’ότι ο αντίπαλός του δεν είχε πετύχει νίκη μέσα στο 2019, προερχόμενος από τρεις σερί ήττες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νταμίρ Τζουμχούρ και αποκλείστηκε στον πρώτο του αγώνα στο ABN AMRO World Tennis

Tournament του Ρότερνταμ.

Τα πολλά λάθη και οι πολλές ευκαιρίες που έδωσε στον Βόσνιο στα δικά του service game, ήταν οι δύο βασικοί λόγοι της ήττας του Στέφανου ο οποίος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, κριτικάροντας το παιχνίδι του αντιπάλου του.

“Έτσι παίζει. Περιμένει τα δικά σου λάθη. Κάθεται 8 μέτρα πίσω από τη βασική γραμμή και προσπαθεί να σε περάσει. Έχασα από τον εαυτό μου σήμερα, δεν έχασα από εκείνον” είπε ο ο Τσιτσιπάς.

“Δεν έκανε τίποτα στο court. Απλά έβαζε τη μπάλα μέσα στο γήπεδο. Εγώ έκανα τα λάθη. Παίζει ένα πολύ απλό παιχνίδι. Τίποτα ιδιαίτερο. Είναι περίεργο όταν παίζεις με τέτοιους αντιπάλους. Δεν βρίσκεις ρυθμό” πρόσθεσε.

Επίσης, ο Στέφανος αποκάλυψε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα αγωνιστεί στο Moselle Open την επόμενη εβδομάδα στη Μασσαλία.

Ήταν η 4η ήττα του Τσιτσιπά στη σεζόν, σε σύνολο 11 αγώνων που έχει δώσει στο ATP tour φέτος.

Μετά τη φοβερή πορεία έως τα ημιτελικά του Australian Open, ο Στέφανος έχει γνωρίσει δύο ήττες (Μονφίς-Σόφια, Τζουμχούρ-Ρότερνταμ).

The post Τσιτσιπάς: “Έχασα από τον εαυτό μου” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα