Τσιτσιπάς: “Από τα καλύτερά μου ματς”

Με την ίδια συνταγή και κόντρα στον Τζόκοβιτς, στον τελικό

Για να κερδίσεις τον Ναδάλ, ειδικά στο χώμα, πρέπει να παίξεις το καλύτερό σου τένις και να ελπίζεις ο Ράφα να μην βρεθεί στην κορυφαία μέρα του.

Αυτό έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Manolo Santana και ο Στέφανος κατάφερε να πανηγυρίσει ίσως την κορυφαία νίκη της καριέρας του.

Ο 20χρονος Έλληνας, επικράτησε 6-4, 2-6, 6-3 του Βασιλιά του χώματος και το απόγευμα της Κυριακής (19:30GR-Cosmote TV) θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο δεύτερο Masters τελικό της καριέρας του!

“Αυτή η νίκη σημαίνει

τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ. Έκανα ένα από τα καλύτερά μου παιχνίδια φέτος. Είμαι πολύ χαρούμενος που μάχομαι και που παίζω αυτό το τένις. Το διασκεδάζω στο μέγιστο και νιώθω πολύ ωραία. Η σημερινή νίκη είναι απίστευτη” είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς που πριν από αυτό το ματς, είχε χάσει και τα εφτά σετ απέναντι στον Ναδάλ.

Ήταν η 8η συνεχόμενη νίκη του Τσιτσιπά στο tour, προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στο Εστορίλ την προηγούμενη εβδομάδα.

“Νιώθω απίστευτη ανακούφιση. Σε κάποια φάση έχασα την πίστη μου όμως επανήλθα και η πνευματική μου δύναμη στα κρίσιμα και ο τρόπος που χειρίστηκα τους μεγάλους πόντους, ήταν το κλειδί της νίκης. Έπρεπε να εκμεταλλευτώ όλες αυτές τις ευκαιρίες. Ο Ράφα είναι μαχητής και δεν θα σου χαρίσει τίποτα. Πρέπει να παλεύεις και να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε κάθε πόντο. Το γεγονός ότι η νίκη αυτή ήρθε στο χώμα, την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή” πρόσθεσε ο Στέφανος.

Όσον αφορά την προσέγγιση για τον τελικό με τον Τζόκοβιτς, ο Τσιτσιπάς ξέρει τι πρέπει να κάνει…

“Πρέπει να παίξω με τον ίδιο τρόπο. Πρέπει να είμαι πνευματικά προετοιμασμένος για ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να προετοιμαστώ κατάλληλα. Είμαι βέβαιος ότι θέλει το ίδιο απεγνωσμένα αυτόν τον τίτλο με εμένα”

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Από τα καλύτερά μου ματς” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα