Τροϊτσκι: “Κόλλησα τον κορονοϊό στην Ινδία”

Ο Βίκτορ Τροϊτσκι μίλησε σε podcast στην πατρίδα του, τη Σερβία, και προέβη σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις σε σχέση με το ιστορικό του με τον κορονοϊό.

Ο 34χρονος Σέρβος τενίστας ήταν ένας εκ των τενιστών που βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μετά τη συμμετοχή του στο Adria Tour του Βελιγραδίου, ωστόσο, ο ίδιος πιστεύει ότι κόλλησε τον ιό πολλούς μήνες νωρίτερα, στο Πουνέ

της Ινδίας.

Μιλάμε για την περίοδο του Φεβρουάριου κατά την οποία διεξήχθη φέτος το Maharashtra Open του Πουνέ κατά τη διάρκεια του οποίου ο Τροϊτσκι έζησε μερικές από τις χειρότερες μέρες της ζωής του.

“Νομίζω ότι κόλλησα τον ιό για πρώτη φορά στις αρχές Φλεβάρη στην Ινδία. Δεν μπόρεσα καν να αγωνιστώ στον αγώνα του 2ου γύρου στο Πουνέ. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου όπως τότε. Ήμουν στον κρεβάτι επτά μέρες, δεν μπορούσα να γευτώ τίποτα, κατέρρευσα εντελώς. Εκείνη την περίοδο, δεν γνωρίζαμε πολλά για τον ιό αλλά είχα όλα τα συμπτώματα”.

“Ήταν πολύ άσχημο. Ήμουν ακίνητος στο κρεβάτι. Έπρεπε να πάω στις εγκαταστάσεις της διοργάνωσης για να δηλώσω την απόσυρσή μου και δεν έχω ιδέα πώς κατάφερα και πήγα! Στο τέλος της εβδομάδας, είχαν φύγει όλοι οι παίκτες από την πόλη αλλά εγώ ήμουν ακόμα στο κρεβάτι σε τραγική κατάσταση. Τα συμπτώματα που είχα τον Ιούνιο ήταν πολύ μικρότερα, ευτυχώς. Πλέον, και εγώ και η σύζυγος μου έχουμε αναρρώσει και είμαι πλήρως λειτουργικοί”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τροϊτσκι: “Κόλλησα τον κορονοϊό στην Ινδία” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα