Τρίσετη πρεμιέρα για Ναδάλ (vid)

Ο qualifier και Νο111 της παγκόσμιας κατάταξης, Ίλια Ιβάσκα αποτέλεσε ένα αξιόλογο αντίπαλο για τον Ράφαελ Ναδάλ στην πρεμιέρα του Ισπανού στο Barcelona Open την Τετάρτη, με τον Βασιλιά του χώματος να ακολουθεί τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 3ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης.

Αν και έχασε το εναρκτήριο σετ του αγώνα, ο 34χρονος Ναδάλ ανέβασε ταχύτητα στη συνέχεια και επιβλήθηκε 3-6, 6-2, 6-4 του Λευκορώσου ενώ στη φάση των “16” θα αντιμετωπίσει

τον Κέι Νισικόρι που ξεπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Κριστιάν Γκαρίν και σίγουρα θα θέλει να αποδείξει πολλά.

Remontada Completada @RafaelNadal pasa de ronda tras un duro encuentro con Ilya Ivashka y se impone en 3 sets (3-6, 6-2, 6-4) #BCNOpenBS #ATPTour #ATP pic.twitter.com/UlVIPNrsos

Barcelona Open Banc Sabadell (@bcnopenbs) April 21, 2021

Ο Ιβάσκα αιφνιδίασε τον Ναδάλ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και με το break που πέτυχε στο εναρκτήριο game, κατάφερε να φτάσει στο προβάδισμα με 6-3 μετά από 53 λεπτά αγώνα στην Pista Nadal του Real Club de Tenis Barcelona-1899.

Η αντίδραση του κορυφαίου τενίστα όλων των εποχών στις χωμάτινες επιφάνειες ήταν άμεση και πιέζοντας αφόρητα τον αντίπαλό του από τη βασική γραμμή, κατάφερε να πετύχει δύο breaks στο 2ο σετ, φτάνοντας ελεγχόμενα στην ισοφάριση.

Τα πρώτα games του 3ου σετ ήταν αμφίρροπα, μέχρι που ο Ναδάλ πάτησε γκάζι και κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο break στο 7ο game (4-3) που ήταν αυτό το οποίο του έδωσε και τη νίκη, μετά από 2 ώρες και 21 λεπτά αγώνα.

Ο Ναδάλ διεκδικεί τον 12ο τίτλο του στο τουρνουά της Βαρκελώνης, προερχόμενος από τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

The celebration says it all @RafaelNadal | #BCNOpenBS pic.twitter.com/jNdryQ52yY

ATP Tour (@atptour) April 21, 2021

Είναι μόλις το τρίτο του τουρνουά για φέτος, μετά και την πορεία του έως τους “8” του Australian Open όπου αποκλείστηκε από τον Τσιτσιπά με ολική ανατροπή του σκορ.

BARCELONA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τρίσετη πρεμιέρα για Ναδάλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα