Τ.Ναδάλ: “Ο Κύργιος είναι ενοχλητικός, αλλά το φταίξιμο πάει στον Τσιτσιπά”

16:52 5/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Τόνι Ναδάλ σχολίασε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά, το ματς του Νικ Κύργιου με τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον 3ο γύρο του Wimbledon.

Μάλιστα, έσπευσε να ταχθεί στο μέρος του Ελληνοαυστραλού, παρόλο που τον αποκάλεσε ενοχλητικό.

Ο Ισπανός ,θεώρησε πως ο Στέφανος θα έπρεπε να μείνει συγκεντρωμένος και να μην χάσει τον έλεγχο (με χαρακτηριστικό παράδειγμα το πέταγμα της μπάλας στο κοινό) παρόλο που ο Κύργιος είναι γενικά ένας παίκτης που μπορεί να προκαλέσει στο court.

“Σε ορισμένες

περιπτώσεις, έχω επικρίνει τον Κύργιο λόγω της αγένειάς του, των αντιαθλητικών του συμπεριφορών, των επαναλαμβανόμενων εκρήξεων ή των ατυχών σχολίων του. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, νομίζω ότι η ένταση στο γήπεδο οφείλεται στον Έλληνα.

Είναι αλήθεια ότι ο Κύργιος είναι πολύ ενοχλητικός, προκλητικός και ότι μπορεί εύκολα να αποσυγκεντρώσει τους αντιπάλους του. Ωστόσο, εξεπλάγην πολύ που ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις.

Είναι σαφές ότι ο Τσιτσιπάς ενήργησε εις βάρος του, χωρίς να είναι συνηθισμένος να αντιμετωπίζει τις καταστάσεις στις οποίες ένας παίκτης νιώθει κάπως γελοίος και ανίκανος να ελέγξει τα συναισθήματά του και τη νευρικότητά του”.

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Τ.Ναδάλ: “Ο Κύργιος είναι ενοχλητικός, αλλά το φταίξιμο πάει στον Τσιτσιπά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα