Τόμικ: “Έχω όλα τα συμπτώματα κορονοϊού”

Ο Μπερνάρντ Τόμικ έγινε ο δεύτερος τενίστας που θέτει τον εαυτό του σε καραντίνα, καθώς όπως αποκάλυψε σε εφημερίδα της χώρας του, έχει όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού…

Ο Αυστραλός αθλητής, πρώην Νο17 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μίλησε στην Herald Sun και έκανε γνωστό πως έχει θέσει τον εαυτό του σε καραντίνα για τον υπόλοιπο μήνα.

Ο 27χρονος που βρέθηκε στο Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδα για να αγωνιστεί στα προκριματικά του Miami Open, ένιωσε αδιαθεσία

και επέστρεψε στη χώρα του.

Νωρίτερα, είχε ταξιδέψει στο Μοντερέι του Μεξικό, όπου αγωνίστηκε σε Τσάλεντζερ τουρνουά. Όπως χαρακτηριστικά είπε στη συνέντευξή του, πλέον έχει όλα τα πιθανά συμπτώματα του κορονοϊού.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Από την περασμένη Τρίτη, δεν ένιωθα καλά. Είχα δυσκολία στην αναπνοή μου και ένιωθα εξαντλημένος χωρίς να κάνω κάτι. Έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα, από την παρουσία μου στο Μαϊάμι.

Δεν έχω κάνει ακόμη το τεστ για να δω αν είμαι θετικός στον κορονοϊό, αλλά μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε πως έχω όλα τα συμπτώματα. Πιστεύω ότι το κακό έγινε κατά την παρουσία μου στο Μεξικό.

Έχω θέσει τον εαυτό μου σε καραντίνα και πιστεύω πως το ίδιο πρέπει να κάνει ο καθένας που έχει το παραμικρό σύμπτωμα. Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν ξέρω για πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα θα μείνω κλεισμένος στο δωμάτιό μου, αλλά έτσι πρέπει να γίνει”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τόμικ: “Έχω όλα τα συμπτώματα κορονοϊού” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα