Το ταξίδι στη Μελβούρνη ξεκινάει

Αναμονή τέλος. Το πρώτο Grans Slam της σεζόν ξεκινάει τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Μελβούρνη και όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στα δυο ελληνόπουλα που θα κάνουν πρεμιέρα. Φέντερερ, Τζόκοβιτς και Γουίλιαμς, επίσης στο πρόγραμμα…

Πληρέστατο, από όλες τις απόψεις και άκρως συναρπαστικό το πρόγραμμα της 1ης ημέρας αγώνων στο Αυστραλιανό Όπεν 2020.

Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Ρότζερ Φέντερερ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Σερίνα Γουίλιαμς και Ναόμι Οσάκα, μόνο μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν από τα courts της Μελβούρνης,

στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στις 02:00GR είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τα πρώτα ματς του θεσμού, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναμένεται να αγωνιστεί στη Margaret Court Arena και τη Μαρία Σάκκαρη να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της, στο Court 7 των εγκαταστάσεων.

Ξεκινώντας από τις μάχες που θα δώσουν τα δυο “χρυσά” παιδιά του ελληνικού τένις, η Μαρία θα ανοίξει τον χορό των αναμετρήσεων, καθώς θα μπει στο court περίπου στις 06:00GR, για να παίξει κόντρα στην επικίνδυνη, Μαργαρίτα Γκασπαριάν.

Η Ελληνίδα τενίστρια, θα παίξει κόντρα στην 25χρονη Ρωσίδα, Νο98 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με φόντο φυσικά την πρόκριση στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Major.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι δυο αθλήτριες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Το σκορ στο μεταξύ τους Η2Η, είναι στο 1-1.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του, θα μπει στη Margaret Court Arena, περίπου στις 10:00GR, για να παίξει κόντρα στον Ιταλό, Σαλβατόρε Καρούσο (Νο94). Οι δυο τους θα κονταροχτυπηθούν για δεύτερη φορά, με τον Έλληνα να έχει κερδίσει την πρώτη μάχη.

Ο κάτοχος του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, θα ξεκινήσει την προσπάθεια υπεράσπισης, στις 12:00GR. Αντίπαλός του, ο επικίνδυνος Γερμανός, Γιάν Λέναρντ Στρουφ, Νο37 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

Πριν τον Νόλε, στη Rod Laver Arena θα αγωνιστεί και η μεγάλη ελπίδα του Αυστραλέζικου τένις. Η Άσλεϊ Μπάρτι, θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή, Λέσια Τσουρένκο, στις 10:00GR.

Στο πρωινό πρόγραμμα του κεντρικού court, ξεχωρίζουν φυσικά, τα ονόματα του Ρότζερ Φέντερερ και της Σερίνα Γουίλιαμς. Ο Ελβετός “Βασιλιάς” θα αντιμετωπίσει τον Στιβ Τζόνσον στις 06:00GR, αμέσως μετά δηλαδή το τέλος της αναμέτρησης της Σερίνα Γουίλιαμς με την νεαρή Ρωσίδα, Αναστασία Ποτάποβα (04:00GR).

Την αυλαία θα ανοίξει στη Rod Laver Arena, η υπερασπίστρια του τίτλου στις γυναίκες και Νο3 του ταμπλό, Ναόμι Οσάκα. Η Γιαπωνέζα θα παίξει κόντρα στην Τσέχα, Μαρί Μπουζκόβα.

Ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ο εντυπωσιακός “εμφύλιος” της 15χρονης Κόκο Γκοφ, κόντρα στην 39χρονη Βίνους Γουίλιαμς. Αυτό το ματς, είναι προγραμματισμένο για τις 06:00GR, στη Margaret Court Arena.

Schedule Of Play

Rod Laver Arena – Ώρα Έναρξης 02:00GR

[3] Naomi Osaka (Japan) v Marie Bouzkova (Czech Republic)
Anastasia Potapova (Russia) v [8] Serena Williams (U.S.)
Steve Johnson (U.S.) v [3] Roger Federer (Switzerland)

Όχι πριν τις 10:00GR

[1] Ash Barty (Australia) v Lesia Tsurenko (Ukraine)
Jan-Lennard Struff (Germany) v [2] Novak Djokovic (Serbia)

Margaret Court Arena – Ώρα Έναρξης 02:00GR

[13] Denis Shapovalov (Canada) v Marton Fucsovics (Hungary)
Katerina Siniakova (Czech Republic) v [7] Petra Kvitova (Czech Republic)
Venus Williams (U.S.) v Coco Gauff (U.S.)

Όχι πριν τις 10:00GR

[6] Stefanos Tsitsipas (Greece) v Salvatore Caruso (Italy)
[24] Sloane Stephens (U.S.) v Zhang Shuai (China)

Melbourne Arena – Ώρα Έναρξης 02:00GR

[8] Matteo Berrettini (Italy) v Andrew Harris (Australia)
Kristie Ahn (U.S.) v Caroline Wozniacki (Denmark)
Juan Ignacio Londero (Argentina) v Grigor Dimitrov (Bulgaria)
Sam Stosur (Australia) v Catty McNally (U.S.)

AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το ταξίδι στη Μελβούρνη ξεκινάει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα