Το Ρολάν Γκαρός δεν θα επηρεαστεί από τον κορονοϊό

21:37 6/3/2020 - Πηγή: Tennis24

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι ιθύνοντες της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα ο γενικός διευθυντής της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις, Ζαν-Φρανσουά Βιλότ.

Η φονική πανδημία του κορονοϊού έχει αυξήσει τα μέσα προστασίας σε τουρνουά όπως το Indian Wells που θα διεξαχθεί εντός ολίγων ημερών, ενώ έχει θέσει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή αγώνων σε Κίνα ακόμα και στην Ιταλία και το Rome Masters, αλλά ο Βιλότ τονίζει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να καθυστερήσει ή

να αναβληθεί το φετινό Γαλλικό Όπεν.

“Έχουμε ένα venue 13 εκταρίων το οποίο μπορούμε να ρυθμίσουμε με τρόπο εντελώς διαφορετικό από τα ποδοσφαιρικά στάδια” ανέφερε κάνοντας μια αναφορά στην πρόσφατη απαγόρευση αθλητικών γεγονότων στη χώρα σε μέρη όπου συγκεντρώνονται άνω των 5.000 ανθρώπων.

“Θα διανεμηθούν μάσκες και ειδικά gel καθαρισμού ενώ θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε περιοχές που έχουν προσβληθεί από τον ιό” πρόσθεσε.

“Ακόμα και με την οροφή, η διοργάνωση θεωρείται και είναι outdoor. Επομένως δεν εμπίπτει στην απαγόρευση που κάνει για λόγο για κλειστά μέρη” κατέληξε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Το Ρολάν Γκαρός δεν θα επηρεαστεί από τον κορονοϊό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα