Το μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Roland Garros

Η κλήρωση για το εφετινό Roland Garros πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27/5, με τον Στέφανο Τσιτσιπά στέκεται τυχερός, καθώς απέφυγε τους Big 3.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό, παρέα με τους Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ντομινίκ Τιμ. Με τον Ρώσο πιθανότατα θα συναντηθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ με τον Αυστριακό ενδέχεται να αναμετρηθεί

στα ημιτελικά.

Στον 1ο γύρο του Γαλλικού Όπεν ο πρωταθλητής του Rolex Monte Carlo Masters θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο, Ζέρεμι Σαρντί, Νο58 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Αν κερδίσει τον Γάλλο θα αγωνιστεί με τον νικητή της αναμέτρησης Σεμπάστιαν Κόρντα – Πέδρο Μαρτίνεζ. Ο 20χρονος Αμερικανός πραγματοποιεί εξαιρετική χρόνια και έχει αποδείξει στο court πως μπορεί όχι μόνο να ανταγωνιστεί αλλά και να κερδίσει τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.

Την φετινή χρονιά έχει επιβληθεί των Φονίνι, Καράτσεφ, Σονέγκο, Νισιόκα, Σβάρτσμαν. Από την άλλη πλευρά ο Ισπανός (Νο102) είναι κατώτερος ποιοτικά και δεν αναμένεται να δημιουργήσει προβλήματα στο Νο5 του κόσμου.

Στον 3ο γύρο ο Στέφανος αν όλα κυλήσουν ομαλά θα τεθεί αντιμέτωπος τον Big server Τζον Ίσνερ, ενώ στον 4ο γύρο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον εξαιρετικό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι πιο ώριμος από ποτέ, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και σίγουρα βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του δεύτερου Major της χρονιάς.

The post Το μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Roland Garros appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα