Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με ένα μήνυμά του στο επίσημο κανάλι της ΑΤΡ στο Twitter, ευχαρίστησε άπαντες για την στήριξή τους προς το πρόσωπό του, δηλώνοντας κατενθουσιασμένος για το νέο, σπουδαίο ρεκόρ του.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, χαρακτήρισε ως κορυφαία στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, το προσπέρασμα του Ρότζερ Φέντερερ στη λίστα με τους τενίστες που έχουν βρεθεί για περισσότερες εβδομάδες στο Νο1.

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Νόλε “έσπασε” το φράγμα των 310 εβδομάδων και άφησε τον Φέντερερ στη 2η θέση της συγκεκριμένης

κατηγορίας.

Αυτό, θεωρεί ο Νο1 τενίστας του κόσμου, πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας του. Με αφορμή τους εορτασμούς των fans του στη γενέτειρά του, το Βελιγράδι, ο Νόλε ευχαρίστησε όλους αυτούς που τον στηρίζουν τα τελευταία χρόνια στο Tour.

Μερικά από όσα είπε ο Νόλε από το Μόντε Κάρλο:

“Το ιστορικό αυτό επίτευγμα, είναι κάτι που γεμίζει με ικανοποίηση, εμένα και την οικογένειά μου. Είναι πιθανότατα, το μεγαλύτερο επίτευγμα της καριέρας μου.

Είναι μια επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων, αλλά και για όλους όσοι με πίστεψαν. Την ομάδα μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου.

Ήμουν πολύ χαρούμενος, που πέρασα μερικές ημέρες στο Βελιγράδι, με τους δικούς μου ανθρώπους και γιόρτασα αυτό το νέο ρεκόρ. Δεν μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε έτσι όπως θέλαμε, εξαιτίας των απαγορεύσεων, όμως δεν ήταν λίγοι οι άνθρωποι που βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν.

Είμαι ευγνώμων στην πόλη του Βελιγραδίου και στην χώρα μου, τη Σερβία, που αποφάσισαν να δημιουργήσουν εκδηλώσεις για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα