Τιαφόε: ”Είμαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα το 2021”

Ο Φράνσις Τιαφόε όντας Νο.62 στο κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει χάσει πάνω από 30 θέσεις στη παγκόσμια κατάταξη τoν τελευταίο ενάμιση χρόνο, αφού είχε ως κορυφαία επίδοση τη θέση Νο.29 τον Φλεβάρη του 2019.

Πλέον, ο νεαρός Αμερικάνος φιλοδοξεί με τη νέα σεζόν να πετύχει σπουδαία πράγματα και να κάνει «αίσθηση» με την παρουσία του στα τουρνουά που έρχονται.

”Έπεσα αρκετά στη κατάταξη και αυτό ήταν ένα σοκ, με ώθησε στο να κάνω αυτοκριτική και

να βελτιώσω πολλά,” τόνισε ο Τιαφόε στο ATPTour.com.

”Κοίταξα τον εαυτό μου στο καθρέφτη κα είπα. ‘Γιατί είσαι εδώ; Τι πρέπει να αλλάξεις και που πρέπει να βασιστείς για να χτίσεις στο μέλλον; Με βοήθησε πολύ αυτό. Είχα πολλές συζητήσεις με τους δικούς μου ανθρώπους για να καταφέρω να αλλάξω τα πράγματα μετά από κάποιες αποτυχίες.”

Ο 23χρονος Αμερικάνος έφτασε ως τα προημιτελικά του Delray Beach Open στο πρώτο τουρνουά του 2021, δείχνοντας ότι έχει βελτιωθεί αρκετά στο παιχνίδι του.

Πλέον, ο Τιαφόε κοιτάζει μπροστά έχοντας το Australian Open, ως μια μεγάλη πρόκληση για αυτόν και σίγουρα θα επιδιώξει να κάνει μια ανάλογη πορεία όπως είχε κάνει το 2019, όταν και είχε φτάσει ως τα προημιτελικά του συγκεκριμένου Grand Slam.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τιαφόε: ”Είμαι έτοιμος για μεγάλα πράγματα το 2021” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα