Θετικός στην covid-19 και ο Ρούμπλεφ – Χάνει το ATP Cup

Ο Νο5 του κόσμου έγινε ο 6ος παίκτης που βρέθηκε στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, που είναι θετικός στην covid-19 μετά από τους Ράφα Ναδάλ, Ντένις Σαποβάλοφ, Μπελίντα Μπέντσιτς και Ονς Ζαμπερ, αλλά και τον προπονητή του Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Μόγια. 

Ο Ρώσος βρίσκεται σε απομόνωση στη Βαρκελώνη και είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθεί με την ομάδα της Ρωσία για την υπεράσπιση του τίτλου στο ATP Cup, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-9 Ιανουαρίου. 

Ο 24χρονος ο οποίο μάλιστα

κατέκτησε τον τίτλο στο Άμπου Ντάμπι επικρατώντας του Άντι Μάρεϊ στον τελικό επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ότι είναι σε καραντίνα, αλλά με ελάχιστα συμπτώματα. 

pic.twitter.com/YsRd0NBALQ

— Andrey Rublev (@AndreyRublev97) December 26, 2021

“Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Βαρκελώνη. Δυστυχώς βγήκα θετικός στην covid-19. Είμαι σε απομόνωση και ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα υπό την επίβλεψη των γιατρών.”

“Όπως γνωρίζετε είμαι πλήρως εμβολιασμένος και προετοιμαζόμουν για τα τουρνουά ATP Cup και Australian Open. Τώρα πρέπει να γίνω καλά και να πάω στη Μελβούρνη μόνο όταν αυτό θα είναι ασφαλές για όλους.”

Πριν από λίγες ήμερες ο Ρούμπλεφ είχε αναφερθεί στην υγεία του, μετά τα συνεχόμενα θετικά κρούσματα από το Άμπου Ντάμπι, τονίζοντας ότι δεν έχει κανένα σύμπτωμα. Οι υπόλοιποι τρεις που αγωνίστηκαν στο τουρνουά, αλλά δεν έχει αναφερθεί τίποτα είναι οι Βρετανοί Μάρεϊ και Έβανς, αλλά και ο Αμερικανός Τέιλορ Φριτς. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Θετικός στην covid-19 και ο Ρούμπλεφ – Χάνει το ATP Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα