Θετικό ξεκίνημα για Φούτσοβιτς, εκτός συνέχειας ο Έβανς

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Internazionali BNL d’Italia οι Τέιλορ Φρίτζ και Μάρτον Φούτσοβιτς. Οι δύο αθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έθεσαν εκτός συνέχειας τους Ντάνιελ Έβανς και Γιοσιχίτο Νισιόκα αντίστοιχα.

Αρχικά ο Αμερικανός τενίστας απέκλεισε τον Βρετανό με 6-3, 6-2, σε έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 18 λέπτα. Να υπενθυμίσουμε πως ο Έβανς κέρδισε πριν 25 ημέρες το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς, στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters.

Το Νο31 του κόσμου πραγματοποίησε τέσσερα

breaks στο σερβίς του αντιπάλου του, ενώ ο ίδιος δεν δέχθηκε κανένα. Είχε πολύ καλό 1o σερβίς (22/29, 76%) και έβγαλε τέσσερις άσσους.

Dream start in Rome! @Taylor_Fritz97 ​defeats Evans 6-3 6-2 to set up a R2 clash with World No.1 Novak Djokovic.#IBI21 pic.twitter.com/tPEVy7E5IQ

Tennis TV (@TennisTV) May 10, 2021

Στον 2ο γύρο του Rome Masters ο 23χρονος αθλητής θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 18 φορές πρωταθλητή σε Grand Slam, Τζόκοβιτς.

Οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στο παρελθόν, με τον Σέρβο να έχει βγει νικητής ισάριθμες.

Όσον αφορά τον Μάρτον Φούτσοβιτς, ο Ούγγρος ήταν εκπληκτικός στο ντεμπούτο του και ισοπέδωσε τον Νισιόκα με 6-0, 6-2. Η αναμέτρηση διήρκησε μόλις 57 λεπτά. Στους “32” του Ιταλικού event θα μονομαχήσει με τον φορμαρισμένο Ντομινίκ Τιμ.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Θετικό ξεκίνημα για Φούτσοβιτς, εκτός συνέχειας ο Έβανς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα