Θέλει να παίξει στο US Open η Μουγκουρούθα

Η δύο φορές πρωταθλήτρια σε Grand Slam, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, εξέφρασε την επιθυμία της να αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν στα τέλη Αυγούστου, εφόσον βέβαια το επιτρέψουν οι συνθήκες και τα πράγματα είναι ασφαλή.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, σε δηλώσεις της στη Marca, τόνισε ότι κατανοεί τις αντιρρήσεις πολλών τενιστών για το ταξίδι στη Νέα Υόρκη, όμως η ίδια είναι διατεθειμένη

να παίξει στο US Open καθώς και στα υπόλοιπα προγραμματισμένα τουρνουά που θα ακολουθήσουν στην Ευρώπη, σε συνεχόμενες εβδομάδες.

“Δεν θα είναι εύκολο αλλά σίγουρα είναι καλύτερα να παίξουμε παρά να μην γίνει το τουρνουά. Αντιλαμβάνομαι, ωστόσο ότι υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα από τους αθλητές. Στόχος μου είναι να παίξω στα αμερικάνικα τουρνουά και στο US Open και στη συνέχεια στα χωμάτινα τουρνουά και το Roland Garros. Αν είναι δυνατόν και οι συνθήκες το επιτρέψουν, θέλω να παίξω σε όλα τα τουρνουά” τόνισε χαρακτηριστικά η Μουγκου.

Η κάτοχος του Γαλλικού Όπεν (2016) και του Wimbledon (2017), είπε ότι προπονήθηκε σκληρά στη Γενεύη και ανυπομονεί για την επανέναρξη του WTA Tour που θα ξεκινήσει στις 03 Αυγούστου στο Παλέρμο αν και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και τα συνεχόμενα τουρνουά προϋποθέτουν καλή σωματική και πνευματική προετοιμασία.

“Είναι θέμα φυσικής κατάστασης και πνευματικής αντοχής. Αυτή που θα είναι πιο δυνατή και καλύτεραη προετοιμασμένη, θα έχει πλεονέκτημα για τη νίκη” πρόσθεσε η 26χρονη Ισπανίδα, γεννημένη στη Βενεζουέλα.

The post Θέλει να παίξει στο US Open η Μουγκουρούθα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα