Θα είμαι έτοιμος στο Λονδίνο!

Ο ταλαιπωρημένος από γρίπη και σωματική κούραση από τους διαρκείς αγώνες, Νόβακ Τζόκοβιτς, έδωσε υπόσχεση ότι θα είναι πανέτοιμος σε μια εβδομάδα για την έναρξη του World Tour Finals!

Δεν τη χάνει αυτή τη γιορτή!

Ο πέντε φορές κάτοχος του τίτλου στο Λονδίνο, Νόβακ Τζόκοβιτς εξασφάλισε και μαθηματικά το year-end No1 και θα είναι φυσικά όχι μόνο παρών στο World Tour Finals αλλά και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο!

Στο Παρίσι, η εβδομάδα δεν κύλησε ιδανικά για

τον 31χρονο Σέρβο που πέρασε γρίπη κατά τη διάρκεια των αγώνων ενώ και η κούραση από τα διαρκή εξαντλητικά ματς φάνηκε στον τελικό κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ με συνέπεια ο Νόλε να υποστεί την πρώτη του ήττα μετά από πολύ καιρό.

Ωστόσο, έχοντας μια εβδομάδα ξεκούρασης μέχρι το Λονδίνο, ευελπιστεί ότι θα είναι πανέτοιμος για το κλείσιμο της σεζόν έχοντας σαν μοναδικό στόχο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ των έξι κατακτήσεων σε Finals.

“Ελπίζω, όσον αφορά στην υγεία μου και στη σωματική μου κατάσταση, να είμαι πανέτοιμος στο Λονδίνο. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας! Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου αλλά αν μου λέγατε πριν πέντε μήνες ότι θα τελείωνα τη σεζόν σαν Νο1, με το πώς ένιωθα και έπαιζα τότε, δεν θα το πίστευα. Νομίζω ότι θα το επεξεργαστώ πιο καλά μόνο όταν τελειώσει η σεζόν” ανέφερε ο Σέρβος όσον αφορά στα φοβερά πεπραγμένα του το τελευταίο πεντάμηνο!

Κώστας Αϊτάκης

The post Θα είμαι έτοιμος στο Λονδίνο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα