Τα… μυθικά ποσοστά της τετραετίας Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid)

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν τραβούν πλέον ξεχωριστούς δρόμους στον κόσμο του πάντελ, τερματίζοντας την αγωνιστική τους συνύπαρξη που κρατούσε από τις αρχές του 2020. Οι δύο Ισπανοί, στις τέσσερις σεζόν (συν δύο μήνες) που πορεύθηκαν μαζί, έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του σπορ παγκοσμίως, με τις επιτυχίες τους να… ζαλίζουν σε αριθμούς.

Συγκεκριμένα, οι Λεμπρόν/Γκαλάν έδωσαν συνολικά 301 επίσημους αγώνες ως δίδυμο και κέρδισαν τους 252 εξ αυτών. Τούτο μεταφράζεται σε 84% νίκες, σε όλες τις παρουσίες τους στα κορτ του πλανήτη. Οι ήττες τους ήταν

μόλις 49, με την τελευταία να έρχεται στον τελικό του Acapulco P1.

Επίσης, οι δύο Ισπανοί βρέθηκαν συνολικά 48 φορές σε τελικούς τουρνουά για το παγκόσμιο Τουρ. Από αυτούς κέρδισαν τους 33, ποσοστό που ανέρχεται στο 69%, με τον πιο πρόσφατο να είναι στο Riyadh P1, στην έναρξη της φετινής σεζόν.

Τόσο τα ποσοστά επιτυχιών, όσο και η… μακροζωία της συνεργασίας των δύο Ισπανών, αποτελούν φαινόμενο για τη σύγχρονη εποχή του πάντελ. Με τους δυο τους να έχουν ακόμη πολλά χρόνια καριέρας μπροστά τους, απομένει να φανεί σε πόσο μεγάλα ύψη θα φτάσει για τον καθένα ο τελικός απολογισμός, όταν θα έρθει η μακρινή ημέρα να κρεμάσουν τις ρακέτες τους.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλεχάνδρο Γκαλάν αποτελεί πλέον δίδυμο με τον Φεντερίκο Τσινγκότο, ενώ ο Χουάν Λεμπρόν θα παίξει στο Puerto Cabello P2 με τον Μόμο Γκονθάλεθ, για να ξεκινήσει στη συνέχεια τη συνεργασία του με τον Πακίτο Ναβάρο.

Οι δύο φετινοί τελικοί των Λεμπρόν/Γκαλάν:

The post Τα… μυθικά ποσοστά της τετραετίας Λεμπρόν και Γκαλάν! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα