Τα γαλλικά του Νόλε! – VIDEO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε στα γαλλικά το πρώτο κομμάτι της νικητήριας ομιλίας του δίνοντας ακόμα έναν λόγο στο τοπικό κοινό για να τον αποθεώσει!

Πολύγλωσσος και πολυτάλαντος ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επέδειξε τις βελτιωμένες ικανότητες του και στα γαλλικά κατά τη διάρκεια της απονομής του πέμπτου τροπαίου του στο Paris Masters!

Ο 32χρονος τενίστας ήταν εμφανέστατα πολύ ικανοποιημένος από το ανίκητο τένις που έπαιξε όλη την εβδομάδα στο Bercy, κάτι που του έδωσε τον δεύτερο Masters τίτλο του στη σεζόν!

“Θα δοκιμάσω στα γαλλικά! Το Παρίσι

είναι μια πολύ σημαντική πόλη για μένα, μια πόλη που ζει για το τένις! Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλη την υποστήριξη που μου δείξατε αυτήν την εβδομάδα. Σημαίνει πολλά για μένα!” ανέφερε ο θριαμβευτής της διοργάνωσης πριν το γυρίσει στα πολύ πιο άνετα για αυτόν αγγλικά!

“Θέλω να συγχαρώ τον Ντένις για μια καταπληκτική εβδομάδα. Τα καλύτερα έρχονται για αυτόν, είμαι σίγουρος. Θέλω να πω για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέρφια μου και στην ομάδα μου που αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο σε μένα ώστε να κάνω αυτό που αγαπώ”.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τα γαλλικά του Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα