Σύσκεψη για το πλάνο της νέας χρονιάς

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποκάλυψε ότι θα μιλήσει με τους προπονητές του, Λιούμπισιτς και Λούτι για τυχόν αλλαγές τη νέα αγωνιστική σεζόν

Από το Ντουμπάι οπου βρίσκεται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ρότζερ Φέντερερ εδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα La Tribune de Geneve, μιλώντας για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Ο 38χρονος Ελβετός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ATP Cup, για οικογενειακούς λόγους και έτσι το

πρώτο τουρνουά στη σεζόν θα είναι το Australian Open στις 20 Ιανουαρίου.

“Χρειάζεται να αλλάξω κάτι; Αυτή είναι μια κουβέντα που πρέπει να κάνω με τον Ιβάν (Λιούμπισιτς) και τον Σεβ (Λούτι) τις επόμενες ημέρες. Θα τους ρωτήσω αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στην προποόνηση ή στα ματς. Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε αναπροσαρμόσουμε πνευματικά, ίσως σωματικά ή ακόμα και τακτικά. Είναι σημαντικό να τα βάλουμε όλα στο τραπέζι.

“Πάντα κάνουμε αυτές τις συζητήσεις γιατί βοηθούν να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και να αποφύγουμε παρεξηγήσεις. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί και μερικές φορές πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον αλλά δεν είναι έτσι.

“Ο προπονητής σου σου λέει να επιτεθείς στο backhand και αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζεις κάθε μπάλα στο backhand του αντιπάλου σου αλλά ότι θα το κάνεις με ακρίβεια και την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει προηγουμένως να μιλήσουμε πολύ ξεκάθαρα.

“Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερή μου πρόκληση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, να κατανοήσω τις τακτικές τους συμβουλές 100%” είπε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα δώσει δύο φιλικά στις 28 και στις 29 Δεκεμβρίου στην Κίνα, αντιμετωπίζοντας τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και στη συνέχεια μαζί με τον Γερμανό, τους αδερφούς Μπράιαν.

The post Σύσκεψη για το πλάνο της νέας χρονιάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα