Συνεχίζει δυνατά το παιδί θαύμα στο Ρίο – VIDEO

Μετά τη νίκη επί του Φάμπιο Φονίνι, ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασιμέ ξεπέρασε και τον Κριστιάν Γκαρίν για την πρόκριση στα προημιτελικά του Rio Open

H ώρα του Φελίξ-Οζέρ Αλιασιμέ, φαίνεται πως έχει φτάσει…

Ο μόλις 18 ετών Καναδός, συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο ATP 500 του Ρίο ντε Τζανέιρο και θα αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό του σε 500αρι τουρνουά.

Το Νο104 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-5, 6-4 του Κριστιάν Γκαρίν, παίρνοντας εκδίκηση από τον Χιλιανό

για την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας στο Μπουένος Άιρες.

Ο Αλιασιμέ στον 1ο γύρο απέκλεισε στα δύο σετ το Νο2 του ταμπλό, Φάμπιο Φονίνι και τώρα θα αντιμετωπίσει τον Ζαούμ Μουνάρ για την πρόκριση στην 4αδα της χωμάτινης διοργάνωσης.

Ο 21χρονος Μουνάρ, Νο66 στον κόσμο, βγήκε ζωντανός από μια φοβερή μονομαχία με τον Κάμερον Νόρι, κερδίζοντας με 7-6(6), 5-7, 7-6(4) τον Βρετανό τενίστα.

Μετά την πορεία του στα προημιτελικά του Ρίο, ο Φελίξ-Οζέρ Αλιασιμέ, έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στο Top100, για πρώτη φορά στην καριέρα του (Νο84).

Στο μεταξύ, ο υπερασπιστής του τίτλου, Ντιέγκο Σβάρτσμαν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ντέρμπι του 1ου γύρου με αντίπαλο τον Πάμπλο Κουέβας.

Ο Αργεντίνος, Νο4 του ταμπλό, έχανε 6-1, 4-1 όταν πέταξε λευκή πετσέτα στο Quadra Central, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού.

RIO OPEN DRAW | OOP (-5h) | TV SCHEDULE

The post Συνεχίζει δυνατά το παιδί θαύμα στο Ρίο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα