Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αλκαράζ (vid)

22:26 9/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Αυτό το παιδί δείχνει να μην έχει ταβάνι!

Στα 17 του μόλις χρόνια, στην πρώτη του full χρονιά στην ATP Tour ο απίθανος Κάρλος Αλκαράζ είναι ημι-φιναλίστ στο ATP 250 στη Μαρμπέγια της Ισπανίας!

Ο “διάδοχος” του Ραφαέλ Ναδάλ δείχνει για ποιον ακριβώς λόγο έχει πάρει αυτό τον πολύ “βαρύ” χαρακτηρισμό και δείχνει να βελτιώνεται με μετεωρική πρόοδο σε κάθε ματς που αγωνίζεται!

Τελευταίο “θύμα”

του παιδιού-θαύματος του ισπανικού τένις ήταν ο Κάσπερ Ρουντ!

Ο Αλκαράζ έπαιξε φανταστικό επιθετικό τένις, αδιανόητο για έναν τενίστα της ηλικίας του για να κερδίσει έναν εξαιρετικό χωμάτινο τενίστα με το επιβλητικό 6-2, 6-4.

Φυσικά, αυτή είναι η πρώτη του πρόκριση σε ημιτελικά τουρνουά ATP και, έτσι όπως παίζει, δεν αποκλείεται να έχουμε έναν νέο νικητή στο τουρ και μάλιστα σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Δεν το συζητάμε ότι έχει πετύχει ήδη career high στην κατάταξη της ATP για την επόμενη βδομάδα ανεβαίνοντας στο Νο118, κάτι που θα αυξηθεί και άλλο όσο συνεχίζει να κερδίζει στο τουρνουά.

Για να δείτε πιο καθαρά τι ακριβώς πέτυχε ο Αλκαράζ, ο πρώτος του ημιτελικός ATP έρχεται μόλις τέσσερις μήνες πιο “αργά” από αυτό που κατάφερε το είδωλό του, ο τεράστιος Ράφα Ναδάλ!

Στα ημιτελικά, παίζει κόντρα σε έναν άλλο εξαιρετικό χωμάτινο Ισπανό τενίστα, τον Χάουμε Μουνάρ.

Σε μια πλήρως ισπανική τετράδα ημιτελικών, ο Νο1 του ταμπλό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα παίζει κόντρα στον Άλμπερτ Ράμος στο άλλο ζευγάρι.

ANDALUCIA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αλκαράζ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα