Συνεχίζει αήττητος ο Νισικόρι – VIDEO

Μετά από δύο ματς που κρίθηκαν στα 5 σετ, ο Κέι Νισικόρι επέστρεψε στην κανονικότητα και ξεπέρασε ελεγχόμενα το εμπόδιο του Ζοάο Σούζα για τον 3ο γύρο του Australian Open

Την 7η συνεχόμενη νίκη του στη νέα σεζόν, σε ισάριθμα παιχνίδια, σημείωσε ο φορμαρισμένος Κέι Νισικόρι, ο τενίστας που διασταυρώνεται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά, στο πάνω μέρος του ταμπλό της Μελβούρνης.

Ο 29χρονος Ιάπωνας, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τις δύσκολες νίκες

επί των Μάϊρτσακ και Κάρλοβιτς που κρίθηκαν στα 5 σετ, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Ζοάο Σούζα τον οποίον κέρδισε με 7-6(6), 6-1, 6-2 στη Margaret Court Arena και προκρίθηκε στους “16” της διοργάνωσης.

Εκεί, θα συναντήσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα που βγήκε νικητής στο ντέρμπι με τον Φάμπιο Φονίνι, επικρατώντας με 6-2, 6-4, 4-6, 6-4 του Ιταλού.

Είναι η 7η συνεχόμενη χρονιά που ο Νισικόρι προκρίνεται στη δεύτερη εβδομάδα του πρώτου Grand Slam της σεζόν, έχοντας φτάσει τρεις φορές στα προημιτελικά της διοργάνωσης (2012, 2015-16).

Ο Νισικόρι κέρδισε το 77% των πόντων πίσω από το 1ο σερβίς και το 71% πίσω από το 2ο σερβίς του, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μόνο στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης με τον 29χρονο Πορτογάλο, Νο44 στον κόσμο.



Στο ίδιο quarter του ταμπλό, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ συνέχισε την εξαιρετική του παρουσία στο tour τους τελευταίους μήνες, κερδίζοντας τον Νταβίντ Γκοφάν στα τρία σετ!

Ο 22χρονος Ρώσος, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-2, 7-6(3), 6-3 του Βέλγου και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε 4ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης, περιμένοντας εκεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Τέλος, ο Μίλος Ράονιτς επικράτησε 6-4, 6-4, 7-6(6) του Πιερ Χιουζ Ερμπέ και περιμένει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη φάση των “16”.

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Συνεχίζει αήττητος ο Νισικόρι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα