Στον τελικό του UTS ο βιονικός Μπερετίνι!

Ο Ματέο Μπερετίνι έγινε ο πρώτος χρονικά τενίστας που προκρίνεται στον τελικό του Ultimate Tennis Championship που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (23:00 GR)!

Ο βιονικός Ιταλός έκανε το ταξίδι-αστραπή από την Αυστρία στη Γαλλία καθώς συμμετείχε μέχρι χτες το βράδυ στο Thiem’s 7 του Κίτσμπουελ για να καταφέρει να περάσει αυτό το τρομερό τεστ

κούρασης και να προκριθεί στον τελικό του UTS μετά την επεισοδιακή νίκη του στον ξαφνικό θάνατο επί του Ρισάρ Γκασκέ (24-8, 12-14, 16-12, 10-13, 2-1)!

Αποδίδεται, τρόπον τινά, δικαιοσύνη καθώς ο Μπερετίνι είχε δείξει την καλύτερη εικόνα, μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά φυσικά, όλα αυτά τα Σαββατοκύριακα στη Νότιο Γαλλία.

Χρειάστηκε, παρόλα αυτά, να σώσει match point στο σερβίς του Γκασκέ στη διαδικασία του ξαφνικού θανάτου ώστε να κερδίσει τον πεισματάρη Γάλλο που τα έδωσε όλα ενώ μπερδεύτηκε με τους κανόνες στον “ξαφνικό θάνατο” καθώς νόμιζε ότι έπρεπε να υπάρχει διαφορά δύο πόντων ανάμεσα στους παίκτες για να τελειώσει το ματς ενώ στην πραγματικότητα χρειάζεται ένας παίκτης να πάρει δύο σερί πόντους (και ας είναι η διαφορά ένας πόντος όπως και συνέβη).

Ακολουθεί το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νταβίντ Γκοφάν που θα βγάλει τον έτερο φιναλίστ!

UTS STANDINGS l OOP (+1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Στον τελικό του UTS ο βιονικός Μπερετίνι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα