Στον τελικό η “ατσάλινη” και αήττητη Σβιτολίνα! – VIDEO

Μια ακόμη μεγάλη εμφάνιση από την Ελίνα Σβιτολίνα που τη στέλνει στον τελικό του WTA Finals

Τον κορυφαίο τίτλο στο κλείσιμο της φετινής σεζόν στο WTA Tour, θα διεκδικήσει η Ελίνα Σβιτολίνα που συνεχίζει αήττητη στη Σιγκαπούρη!

Η 24χρονη Ουκρανή, μετά από ένα ματς για πολύ γερά νεύρα, κέρδισε με 7-5, 6-7(5), 6-4 την πρωτάρα σε WTA Finals, Κίκι Μπερτένς και προκρίθηκε

στον τελικό της indoor διοργάνωσης!

.@ElinaSvitolina outlasts Bertens, 7-5, 6-7(5), 6-4!

Moves into @WTAFinalsSG championship match! pic.twitter.com/DrfIg12rwi

WTA (@WTA) October 27, 2018

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, θα διεκδικήσει τον 13ο και πιο σημαντικό τίτλο της καριέρας της, περιμένοντας στον τελικό του WTA Finals την Σλόαν Στίβενς!

Ήταν η 4η νίκη της Σβιτολίνα στη Σιγκαπούρη, έχοντας ολοκληρώσει αήττητη την πορεία της στη φάση των ομίλων και για να φτάσει στην επικράτηση επί της Μπερτένς, χρειάστηκε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια!

Όντας καλύτερη απ’την αντίπαλό της στις ανταλλαγές από τη βασική γραμμή, η Ουκρανή πέτυχε συνολικά πέντε breaks έναντι τριών της Μπερτένς και κατάφερε να κλείσει το ματς μετά από 2 ώρες και 40 λεπτά συναρπαστικής μάχης!

“Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θα δώσω τα πάντα στο court” είπε η Σβιτολίνα ενόψει του αυριανού τελικού.

“It’s the last match of the season and I’m going to give my best and leave everything on the court.” – @ElinaSvitolina breaks down her @WTAFinalsSG semifinal win and looks ahead to the final! pic.twitter.com/USHnNbJ4jm

WTA (@WTA) October 27, 2018

WTA FINALS DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Στον τελικό η “ατσάλινη” και αήττητη Σβιτολίνα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα