Στοκχόλμη: Ένα βήμα από το repeat ο Σαποβάλοφ (vids)

Ο Ντένις Σαποβάλοφ κέρδισε το σπουδαίο ντέρμπι με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και προκρίθηκε στον τελικό του Stockholm Open για 2η διαδοχική χρονιά.

Ο 22χρονος Καναδός απέχει πλέον μια νίκη από την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε το 2019 στο 250άρι τουρνουά της Σουηδίας και στον τελικό θα βρει απέναντί του την έκπληξη της διοργάνωσης, που ακούει στο όνομα Τόμι Πολ.

Μετά από δυο ώρες αγώνα, ο Σαποβάλοφ επικράτησε του κολλητού του, το βράδυ της Παρασκευής, με 6-4, 7-5, πανηγυρίζοντας την 4η νίκη του σε βάρος του Φίλιξ, στις επτά αναμετρήσεις που έχουν

δώσει.

Με την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά, πάντως, ο Αλιασίμ εξασφάλισε την άνοδό του στο Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, από την ερχόμενη Δευτέρα.

Wow @denis_shapo #StockholmOpen pic.twitter.com/AMXJiBgtXo

Tennis TV (@TennisTV) November 12, 2021

Με τεράστια ανατροπή προκρίθηκε στον παρθενικό ΑΤΡ τελικό της καριέρας του ο 24χρονος Αμερικανός, Τόμι Πολ.

Ο Νο52 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη, γύρισε από set και break πίσω (5-7, 5-6) για να θέσει νοκ-άουτ τον συμπατριώτη του, Φράνσις Τιάφο, μετά από 2 ώρες και 33 λεπτά αγώνα, με 5-7, 7-6(5), 6-4.

Παλικαρίσια ανατροπή από τον Πολ, ο οποίος έχει να επιδείξει νίκες αυτή την εβδομάδα στη Στοκχόλμη, κόντρα στους Λέο Μποργκ, Τέιλορ Φριτς, Άντι Μάρεϊ και Φράνσις Τιάφο. Την ερχόμενη Δευτέρα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος στον τελικό, θα βελτιώσει το career high του.

Pure power @TommyPaul1 wins the second set tiebreak against Tiafoe and takes it to a decider, 5-7 7-6#StockholmOpen pic.twitter.com/e4nvohSC4X

Tennis TV (@TennisTV) November 12, 2021

STOCKHOLM OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στοκχόλμη: Ένα βήμα από το repeat ο Σαποβάλοφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα