Στη γενέτειρα της Σοφίας Χιμένεθ ο Ντελ Πότρο

Οι στιγμές χαλάρωσης συνεχίζονται για τον Χουάν Μαρτιν Ντελ Πότρο, πριν την επιστροφή του στα courts 

Την ευκαιρία να επισκεφτεί τη γενέτειρα της συντρόφου του, Σοφία Χιμένεθ, στην επαρχία Τζουγιούι, στα βόρεια της Αργεντινής, είχε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο ATP Tour.

Ο Αργεντίνος που πριν 10 μέρες γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Σοφία, βρέθηκε στην Τζουγιούι και πέρασε όμορφες στιγμές

με φίλους αλλά και την οικογένεια της Χιμένεζ ενώ προανήγγειλε και τη συμμετοχή του σε δύο indoor τουρνουά στην Ευρώπη, μέσα στον Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα, ο Πύργος του Ταντίλ, θα αγωνιστεί στο If Stockholm Open και στο Vienna Open, σε back to back εβδομάδες, για πρώτη φορά μετά την απόσυρσή του από το Queen’s Championships στα τέλη Ιουνίου.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που γνώρισα την Τζουγιούι. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη θερμή υποδοχή” έγραψε στο Facebook ο Αργεντίνος.

Στο twitter, ο Ντελ Πότρο ανακοίνωσε τη συμμετοχή του σε Στοκχόλμη και Βιέννη.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω πως θα παίξω στη Στοκχόλμη και στη Βιέννη τον Οκτώβρη. Αυτά τα δύο τουρνουά είναι πολύ ξεχωριστά για μένα καθώς τα έχω κατακτήσει και τα δύο. Θα σας δω εκεί”

Ο Ντελ Πότρο έχει πέσει στο Νο70 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά τη νέα απουσία από το tour, λόγω του προβλήματος στο γόνατο που τον ταλαιπωρεί από πέρυσι στη Σαγκάη.

The post Στη γενέτειρα της Σοφίας Χιμένεθ ο Ντελ Πότρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα