Στα προημιτελικά ο απίθανος Τιαφό – VIDEO

Την ημέρα των 21ων γενεθλίων του, ο Φράνσις Τιαφό πανηγύρισε την σπουδαιότερη νίκη της μέχρι τώρα καριέρας του. Ο Αμερικανός απέκλεισε στα τέσσερα σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πέρασε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν…

Απίστευτη εμφάνιση, ακόμη μια αυτή την εβδομάδα, για τον Φράνσις Τιαφό που προκρίθηκε για παρθενική φορά στην καριέρα του στους “8” καλύτερους ενός Grand Slam.

Το Νο39 στην

παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επιβλήθηκε μετά από σπουδαία μάχη του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, και απέκλεισε τον Βούλγαρο από την συνέχεια του θεσμού περιμένοντας πλέον τον Ράφαελ Ναδάλ στην “8αδα”.

“Έλεγα πριν 10 χρόνια στους γονείς μου πως θα γίνω επαγγελματίας τενίστας, πως θα ζήσω από αυτό και θα αλλάξω για πάντα τις ζωές τους και τη δική μου μαζί. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως ήρθε αυτήν η ώρα”, είπε συγκινημένος στις δηλώσεις του μέσα από το court αμέσως μετά τη νίκη του ο Τιαφό.

Μετά από 3 ώρες και 43 λεπτά αγώνα, ο 21χρονος πλέον Αμερικανός επικράτησε του Ντιμιτρόφ με 7-5, 7-6(6), 6-7(1), 7-5 και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε βάρος του καλού του φίλου, και περυσινού quarter finalist του θεσμού.

Αυτήν ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Τιαφό στη Μελβούρνη, μετά και από αυτές κόντρα σε Γκανεσβάραν, Άντερσον και Σέπι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την πρώτη απέναντι στον Ινδό, στις υπόλοιπες θεωρούνταν αουτσάιντερ!

Φυσικά, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πανηγύρισε με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο μπροστά στο κοινό του, που του έχει δείξει τεράστια αγάπη αυτήν την εβδομάδα στο τουρνουά.

“Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να πανηγυρίσω έτσι πάλι, γιατί φοβόμουν την κράμπα, αλλά τελικά το έκανα”, επεσήμανε μετά τον αγώνα ο Αμερικανός. Δείτε τον μπασκετικό, αλά Λεμπρόν Τζέιμς, πανηγυρισμό του:

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στα προημιτελικά ο απίθανος Τιαφό – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα