Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος (vid)

Το πρώτο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Monte Carlo Masters, εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, μετά το πολύ απαιτητικό εναρκτήριο σετ του πρώτου προημιτελικού.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, κατέκτησε με 7-5 το 1ο σετ της αναμέτρησης και στη συνέχεια είδε τον αντίπαλό του να πετάει λευκή πετσέτα, μετά από πρόβλημα

τραυματισμού στον αριστερό μηρό

Ο Ισπανός είχε τραυματιστεί στα μέσα του εναρκτήριου σετ και πάλεψε σκληρά, ωστόσο ο Τσιτσιπάς ήταν πιο έτοιμος και δυνατός, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου σετ και να αναγκάσει σε απόσυρση τον αντίπαλό του.



Μέχρι να τελειώσει άδοξα ο αγώνας, οι δύο άνδρες έδωσαν μια αμφίρροπη μάχη στο κεντρικό court του Monte Carlo Country Club, με τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα να παίρνει πρώτος προβάδισμα με break στο 7ο game (4-3).

Αμέσως μετά πήρε ιατρικό τάιμ άουτ καθώς το πρόβλημα χειροτέρευε, με τον Τσιτσιπά να απαντάει άμεσα στο επόμενο game (4-4).

Don't rest on this backhand @steftsitsipas @ROLEXMCMASTERS pic.twitter.com/AGElG7xo7N

ATP Tour (@atptour) April 16, 2021

O Τσιτσιπάς, Νο4 του ταμπλό, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του αντιπάλου του, πετυχαίνοντας το καθοριστικό break στο 12ο game, την ώρα που ο Ισπανός σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ.

Μετά τον τελευταίο πόντο του σετ, ο Νταβίντοβιτς Φοκίνα έδωσε το χέρι του στον Στέφανο, γνωστοποιώντας την απόσυρσή του από το παιχνίδι.

Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, ο 22χρονος πρωταθλητής μας περιμένει το νικητή του αγώνα Έβανς-Γκοφάν.



MONTE CARLO MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο ο Στέφανος (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα